Društvo Zabava

NE PROPUSTITE NJEN VEČERAŠNJI NASTUP: Posle četiri godine, zaječarka Milica Ilić vraća se u PINKOVE ZVEZDICE! Žiri je NEĆE PREPOZNATI!

FOTO: privatna arhiva
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Druga emisija jubilarne pete sezone najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja „Pinkove zvezdice – All Stars“ startuje večeras, 2. novembra u 22 časa na TV Pink, a na sceni će zablistati naša zaječarka Milica Ilić pod rednim brojem 5.

Da će se pokazati odlično u to ne sumnjamo, jer nas je na takve nastupe sama navikla, a odličan 5 će svakako dobiti i za neverovatan izgled, jer se za protekle 4 godine transformisala u pravu divu… morate priznati.

Posle 4 godine i nastupa u prvom serijalu ovog popularnog muzičkog takmičenja naša Milica će se ponovo naći pred žiriijem, a kako sama kaže, osećaj je neverovatan.

“ Osećam se prelepo, uzbuđena sam, veoma sam srećna jer se vraćam na tu scenu.

Žiri nije isti kao kao u prvoj sezoni kada sam se ja takmičila, ali znam da će biti pravedni prema nama.

Jedva čekam da se pojavim na toj sceni“, istakla je Milica.

S obzirom na to da je prošlo četiri godine, pitali smo Milicu šta se kod nje promenilo za ovo vreme.

“ Kod mene se promenilo sve, počevši od pevanja, izgleda, razmišljanja, pogleda na svet… sada sam potpuno druga osoba.

U prvoj sezoni iskreno nisam bila zadovoljna svojim nastupima, kad god sam gledala snimak imala sam zamerke i mislila da da je moglo bolje.

Vežbala sam, radila i na scenskom nastupu, kako bih u ovoj sezoni imala kompletan nastup.

„Pobedila sam i tremu jer sam posle ‘Pinkovih zvezdica’ učestvovala na brojnim takmičenjima i festivalima“ ispričala je Milica.

Na Internacionalnom festivalu „Rising stars“ koji je ove godine održan u Beču Milica je osvojila Grand prix i kao predstavnik Srbije i škole „Glasovi nade“ nastupila je među 10 najtalentovanijih izvođača iz celog sveta na pomenutoj Gala večeri.
Milicu, kako kaže, ipak posebno raduje što je dobila priliku ne samo da ponovo peva na velikoj sceni „Pinkovih zvezdica“, već i da se druži sa ostalim takmičarima.

“ Zahvaljujući „Pinkovim zvezdicama“ sam stekla jedno veliko iskustvo, velika prijateljstva.
Bila sam u kontaktu sa mojim drugarima iz ‘Pinkovih zvezdica’ i mnogo mi je drago što smo opet zajedno – rekla je Milica i otkrila šta očekuje od sebe u ovoj sezoni:

Od ove sezone očekujem da se pre svega lepo zabavim, ovo mi nije nikakvo opterećenje, niti imam bilo kakav pritisak“.

Milica je srećna je što će ponovo zapevati pred žirijem, posebno pred Gocom Tržan, Leontinom Vukomanović i Milanom Stankovićem, koji su bili i u prvoj sezonu u crvenim stolicama.

„Mislim da me Goca, Leontina i Milan neće prepoznati. Nadam se pozitivnim komentarima, a naravno, prihvatam i kritike. Učiniću sve što je u mojoj moći da budem što bolja“, kaže naša zaječarka zlatnog glasa.

Pored Milice, na sceni ćete videti i zaječarku Lenu Stamenković, ali i Dariju Vračević, Katarinu Radulović, Teodoru Marković, Ivanu Dimkovski, Isidoru Mitić, Davida Markovića, Tomislava Božovića, Nikolu Milenkovića, Todora Kitanovića i Igora Lazarevića.

izvor: zaječar online / pink.rs

Dodaj komentar