Politika

Narodna stranka Zaječar: Nelegitimni gradonačelnik – SNS bot o trošku građana

Ne tako davno, glumeći opozicionara, Boško Ničić je izgovorio tada čuvene itonične reči „baš mi se tresu gaće od Aleksandra Vučića“!!! Danas, te reči više ne zvuče ironično, jer se nelegitimni gradonačelnik kao visoki funkcioner SNS-a latio najprljavijeg posla, kao verni poslušni sluga njegovog šefa i glavni bot SNS-a u Zaječaru, da brani lik i delo Aleksandra Vučića – saopštavaju iz Narodne stranke Zaječar.

Njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

Uprkos tome, što laž sustiže laž, iz dana u dan je sve većem broju građana Srbije i Zaječara sve jasnije da je nakaradna, kriminalna i nenarodna vlast SNS direktno umrežena sa mafijom i da zamenom teza pokušavaju da odbrane neodbranjivo!?!

Umesto što kao glavni bot SNS-a iznosi besmislene stavove, Boško Ničić bi morao da građanima Zaječara odgovori zašto Zaječarski „Vodovod“ isporučuje vodu jednom privrednom društvu u vlasništvu najpoznatijeg tajkuna po ceni od 38 dinara po kubiku, dok tu istu vodu ostali privrednici plaćaju po ceni od preko 140 dinara, a građani preko 60 dinara, zatim šta je sa lažnim obećanjima o nepostojećoj „Aptiv“ u Zaječaru koju je najavio njegov šef još 2019. godine, kao i na druga brojna lažna obećanja i pitanja!?!

Narpdna stranka u Zaječaru će se, kao stranka pravdoljubivih ljudi, uvek zalagati da, nakon pada ove kriminalne SNS vlasti, svi odgovorni za propadanje našeg Zaječara odgovaraju pred zakonom, bez izuzetaka!!!

Dodaj komentar