fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Politika

Narodna stranka osnovala je Opštinski odbor Boljevac

Opštinski odbor Narodne stranke Boljevac; FOTO: zajecaronline.com

U Boljevcu je oformljen Opštinski odbor Narodne stranke, a za prvog čoveka Opštinskog odbora izabran je Goran Milošević.

Skupu su prisustvovali predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić, generalni sekretar Narodne stranke Stefan Jovanović, predsednik i potpredsednik Izvršnog odbora Vladimir Dobrosavljević i Nenad Milojičić, koordinator za Zaječarski okrug i Borski okrug Saša Damnjanović, kao i predsednik Gradskog odbora Paraćin profesor Predrag Jašović.

FOTO: zajecaronline.com

“Ideju da oformimo Opštinski odbor u Boljevcu pokrenuli smo još pre tri godine, kada su bili predsednički izbori. Kada se javila ideja o osnivanju NS, svi smo pristupili. Uspeli smo da u ovakvom jednom malom mestu stvorimo jednu organizaciju. Opštinski odbor u Boljevcu broji preko 30 članova i nadamo se da ćemo se i dalje širiti”, istakao je prof. Goran Milošević, predsednik OO Narodne stranke Boljevac.

Milošević je dodao da je veoma teško baviti se opozicionim delovanjem u ovako maloj sredini.

“Ljudi su pod stalnim pritiskom, pogotovo ako se zna da pripadaju drugim strankama. Veoma je teško baviti se opozicionim delovanjem u Boljevcu.”

Goran Milošević, predsednik OO Narodne stranke Boljevac; FOTO: zajecaronline.com

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić poručio je u Boljevcu, između ostalog, da Narodna stranka ima 109 teritorijalnih organizacija širom Srbije, godinu i po dana od osnivanja. Jedan od prioriteta NS jeste da do održavanja stranačke skupštine, krajem oktobra ove godine, budu formirani odbori u svim opštinama.

Jeremić je rekao da će jedan od najtežih zadataka Narodne stranke, po preuzimanju odgovornosti za vođenje države, biti zaustavljanje iseljavanja stanovništva u inostranstvo. Takođe, on je dodao da je pored niskog životnog standarda, demografsko poniranje najveći problem u Timočkoj krajini.

Vuk Jeremić, predsednik Narodne stranke; FOTO: zajecaronline.com

Dodaj komentar