fbpx
Mladi su budućnost - Zaječar moj dom Sport

Najmlađi fudbaleri otvorili Novogodišnji turnir u malom fudbalu (VIDEO)

Tradicionalni Novogodišnji turnir u malom fudbalu, koji se u našem gradu organizuje po 26. put, počeo je ovog jutra u Hali sportova na Kraljevici i trajaće do 25. decembra.

Ovogodišnje izdanje počelo je utakmicama mlađih kategorija, odnosno cicibana, a prema rečima direktora turnira, Slađana Žikića, prijavljeno je 50 ekipa.

mali-fudbal1

„Posle pet godina pauze ponovo smo ovde u Hali sportova i na terenu za mali fudbal. Rekao bih da su se ljubitelji fudbala uželeli novogodišnjeg turnira, obzirom da imamo 50 prijavljenih ekipa i mi kao organizatori smo zaista prezadovoljni“, istakao je Žikić.

Kako kaže, svoje fudbalsko umeće danas će pokazati i petlići, pioniri i mlađi petlići, dok takmičenje starijih ekipa počinje u ponedeljak.

mali-fudbal2

Finalne utakmice zakazane su 25. decembar, kada će pobednicima turnira biti uručene nagrade.

Za najuspešnije u kategoriji kadeta obezbeđena je novčana nagrada od 25.000 dinara, za drugo mesto 12.000, dok će trećeplasirana ekipa osvojiti 8.000 dinara. U kategoriji seniora, najuspešnija ekipa osvojiće 30.000 dinara, drugo mesto 20.000, a treće 10.000 dinara. Prvom mestu u kategoriji veterana pripašće 20.000 dinara, drugom 10.000, dok će trećeplasiranoj ekipi pripasti 5.000 dinara.

Napomena: Ovaj medijski sadržaj realizuje se u okviru projekta „Mladi su budućnost – Zaječar moj dom“ koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta grada Zaječara. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Dodaj komentar