Društvo Izdvajamo Sport

Najava: Turnir u odbojci na pesku “Dođi na pesak 2022” na Popovoj plaži u Zaječaru ,od 26. do 30 jula

Foto Dodji na pesak

Po drugi put u Zaječaru na Popovoj plaži od 26. do 30 jula  biće održan turnir u odbojci na pesku „Dodji na pesak 2022“. U sklopu turnira biće organizovani humanitarni turniri i to u zimi zami zum (papir, kamen, makaze), u jedenju mekica i muzičke stolice.

Za najbolje na turniru u odbojci “Dođi na pesak 2022” obezbeđene su i vredne novčane nagrade, pehari i medalje. Na ovogodišnjem turniru za seniore prva nagrada iznosi 40.000 dinara, za drugo plasirane 20.000 dinara, dok je nagrada za treće mesto 10.000 dinara. Svaki igrač pobedničke ekipe dobija i smartwatch, dok svi učesnici u mlađoj kategoriji i veteranima dobiju medalju.

Svaki prijavljeni takmičar u odbojci na pesku i humanirarnim takmičenjima donesi po jedan slatkiš, svi prikupljeni slatkiši idu u humanitarne svrhe.

Kotizacija za seniore je 3.000 dinara, za veterane i mlađe 2.000 dinara po igraču.

Kotizacija za humanitarne turnire je 200 po učesniku.

Organizator je pripremio i nagrade za humanitarna takmičenja, na takmičenju u zimi zami zum prva nagrada je smartwatch, za najboljeg u igri muzičke stolice je fontana. Dok je za onog ko pobedi na takmičenju u jedenju mekica obezbeđen televizor.

Prijave ekipa traju do dana održavanja turnira do 17 časova.

Ekipe mogu biti mešovite, što znači da je čine 2 momka i 2 devojke + 2 izmene. Igra se u dva dobijena seta do 15 poena, osim finala, tada se igra u 2 dobijena seta do 21. Dozvoljena su dva tajm-auta i četiri izmene (dve pune) u toku jednog seta.

Sve informacije mogu se dobiti na brojeve telefona: Braca: 060/44 22 139

Prijatelj i generalni sponzor takmičenja na Popovoj plaži je kompanija Tehnomedia centar d.o.o iz Zaječara.

 

Dodaj komentar