fbpx
Sport Timočka krajina

Na knjaževačkom bazenu “Banjica” večeras Igre bez granica “City games”: ULAZ TOKOM CELOG DANA BESPLATAN!

U ponedeljak, 16. jula na knjaževačkom bazenu “Banjica” održavaju se igre na vodi “City Games”, nastale na tragu nekada popularnih Igara bez granica.

Knjaževac će za protivnike imati ekipe Negotina, Zaječara, Sokobanje, Svrljiga i Vranja.

Grad koji bude najbolji u Srbiji kvalifikuje se za evropsko City Games finale koje će 2020. godine biti održano u Luksemburgu. Tamo će ukrstiti snage sa najboljim evropskim gradovima što će biti pravi spektakl koji na ovim prostorima još nije viđen.

13 zanimljivih disciplina u vodi i pored bazena spojiće ljude i gradove a sve kroz zabavu i sport!

Tog 16. jula, ulaz na bazen će tokom celog dana biti besplatan, ali će posetioci, zbog pripreme tribina i poligona za takmičenje u velikom bazenu, moći da koriste samo prostore predviđene za decu, kaže Branislav Josifović, šef Kabineta predsednika opštine.

”Celog dana u ponedeljak ulaz na bazen će biti besplatan, ali će za korišćenje biti otvoreni mali bazen i akva park, jer će olimpijski bazen biti podvrgnut pripremama za spektakl koji nas očekuje uveče. Pozivam Knjaževčane da dođu u što većem broju, da ponedeljak provedu na bazenu i da zajedno podržimo našu ekipu, bar do polufinala u Čačku.

Opština Knjaževac organizovala je za posetioce besplatan prevoz do bazena. Sa stanice kod Spomen parka, u ponedeljak, 16. jula, autobus će krenuti u 19:00 časova.

Dodaj komentar