Društvo

Mirković: Podela paketića i zabavni program uredno prijavljeni nadležnim institucijama

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Bivši predsednik Skupštine grada Zaječara, Saša Mirković, za portal Zaječar Online potvrdio je da su najavljeni skup, podela paketića, koncert i zabavni program uredno prijavljeni MUP-u i gradskim institucijama, kao i da se nada da niko to neće sabotirati „izmišljenim Novogodišnjim vašarima, čija organizacija nije pomenuta sve dok nije prijavljen ovaj skup“.

„Skup sa celokupnim programom je prijavljen 10.12.2021 godine od strane organizatora Udruženja za očuvanje narodne tradicije „Šiljkan“. Prijavljen je uredno i MUP-u RS kao i gradskim institucijama. Ovaj skup ima i humanitarni karakter, jer ćemo uz program i podelu novogodiśnjih dečijih paketića, osim deci, i gradjanima Zaječara donirati novac za decu bez roditeljskog staranja i ometenu u razvoju. Nadamo se da nam to niko neće onemogućiti nekim izmišljenim Novogodišnjim vašarima u poslednji čas, čija organizacija nije pomenuta sve dok mi nismo prijavili našu inicijativu i program. Nadam se da će razum ipak pobediti sujetu određenih ljudi“, rekao je Mirković.

Podsećamo, podela paketića i zabavni program najavljeni su za 27. decembar sa početkom od 12 časova.

Građani treba samo da donesu primerak Alo novina od 27.12.2021. godine i dovedu svoje dete.

2 komentara

  • Ako jazavac stvarno napravi “ vašar “ premesti podelu paketića na trg “ Nikole Pašića “ ili ispred hotela “ Hamburg “ pa nek se braćevčanin slika s njegov vašar. Dva “ vašara “ da napravi ne može.
    A njemu će vašar da napravi Vučić Aleksandar.

Dodaj komentar