ko stoji iza zajecar online

Već nekoliko meseci na razne načine Saša Mirković i njegovi verni saradnici pokušavaju da otkriju ko sve radi na portalu Zaječar Online, ne bi li pritiscima, ucenama, „ponudama koje se ne odbijaju“, ućutkali jedini NEZAVISNI a među Zaječarcima NAJČITANIJI lokalni internet portal! Sada, kada je kraj njegove vladavine veoma blizu i njegov ostanak na čelu grada meri se nedeljama, uspeo je da shvati ko sve dostavlja informacije portalu Zaječar Online.

[tabs type=“horizontal“] [tabs_head] [tab_title] VIDEO PRILOG [/tab_title] [tab_title] ZAHVALNOST [/tab_title] [tab_title] VAŽNO! – OBAVEŠTENJE! [/tab_title] [/tabs_head] [tab]

[/tab] [tab] DUGUJEMO OGROMNU ZAHVALNOST SVIMA KOJI SU U PRETHODNOM PERIODU POMOGLI NA RAZNE NAČINE RAD I OPSTANAK PORTALA ZAJEČAR ONLINE. UKLJUČI SE I TI!  NEKA SE ISTINA ČUJE!

BUDI I TI ZAJEČAR ONLINE!

logo181x75 [/tab] [tab] NAKON NEDAVNIH HAKERSKIH NAPADA I ČINJENICE DA SMO SERVERE SAJTA ZAJEČAR ONLINE MORALI DA ZAKUPIMO U INOSTRANSTVU, PO DOSTA VIŠOJ CENI, DALJI RAD JE POD ZNAKOM PITANJA. RADIMO VOLONTERSKI I DAJEMO SVE OD SEBE DA SE ISTINA IPAK ČUJE ALI POTREBNA NAM JE POMOĆ ZAJEČARACA DA BI SMO IMALI OSNOVNE RESURSE, ZATO JOŠ JEDNOM APELUJEMO NA SVE SUGRAĐANE KOJI SU U MOGUĆNOSTI DA ODVOJE MAKAR PO JEDAN EURO – NAS 700 ZAJEČARACA ZAJEDNO MOŽEMO DA OBEZBEDIMO SREDSTVA ZA OSNOVNE RESURSE ZA CELU GODINU!

Svako ko je u mogućnosti a želi da pomogne može izvršiti donaciju uplatom na:

[box type=“info“ align=““ class=““ width=““]

Primalac: UG OMLADINSKA REAKCIJA  

Svrha uplate: OBOJI MRAK 019

Tekući račun: 160-370033-45[/box]

Primer uplatnice:

donacija za zaječar online - primer uplatnice

 [/tab] [/tabs]

1 KOMENTAR

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here