Društvo Izdvajamo Priče u nama

Milica Milošević – Preduzetništvo, stetoskop.info, vinarija 100 žena(VIDEO)

U 26. epizodi podkasta „Priče u nama“, Miloš Stojadinović vodi zanimljiv razgovor sa Milicom Milošević, diplomiranom pravnicom iz Zaječara, direktorkom Stetoskop.info i suosnivačicom vinarije 100 žena.

Milica je podelila sa slušaocima svoje iskustvo odrastanja i obrazovanja koje ju je na kraju dovelo do odluke da se ne bavi pravničkom profesijom, već da postane preduzetnik. Kroz živopisne opise svog puta, ona je objasnila kako se odlučila za poslovne izazove i izgradnju sopstvenog preduzeća.

Jedan od ključnih momenata u njenom životu bilo je iskustvo stečeno u Akvabutiku, koje je bilo prvo zaposlenje. Milica je pričala o tome kako je naučila da radi u timu, da se prilagođava novim situacijama i kako je to iskustvo oblikovalo njen pogled na posao i karijeru.

Kasnije, Milica je prešla na rad u Stetoskopu, gde je zajedno sa svojim kolegama izgradila jedan od najuticajnijih zdravstvenih portala u Srbiji. Ona je pričala o počecima rada u ovom startapu i kako su izgradili biznis koji danas zapošljava veliki broj ljudi.

Međutim, jedan od najzanimljivijih delova razgovora bio je kada se Milica osvrnula na osnivanje vinarije 100 žena. Ona je objasnila kako je došla na ideju za ovaj projekat i kako su se one suosnivačice, uključujući i Milicu, nosile sa izazovima u početku. Ona je opisala kako su ove žene uspele da se izbore sa predrasudama o ženskom preduzetništvu i izgradi uspešan biznis koji promoviše srpsku kulturu i tradiciju.

Ukupno, razgovor sa Milicom Milošević je bio veoma inspirativan i edukativan. Slušaoci su imali priliku da čuju o njenom putu do uspeha, ali i o izazovima koji su se javljali na tom putu. Njen primer pokazuje da je moguće ostvariti velike stvari ako se ima hrabrosti da se krene u nepoznato i da se uči iz iskustva koje se stiče na tom putu.

Pogledajte ceo video:

Dodaj komentar