Društvo

Milan Stanković novi-stari pomoćnik gradonačelnika

Milan Stanković, diplomirani menadžer iz Zaječara, ponovo je postavljen za pomoćnika gradonačelnika Grada Zaječara, u oblasti omladine, sporta i saradnje sa verskim zajednicama. Stanković je i u prethodnom mandatu Boška Ničića kao gradonačelnika Zaječara obavljao ovu funkciju.

Milan Stanković rođen je 18. 08. 1969. godine u Zaječaru. Završio je Osnovne akademske studije menadžmenta na Fakultetu za menadžment u Zaječaru i stekao zvanje diplomiranog menadžera. Pored spomenutog zvanja, imenovani je i sportski operativni trener rukometa.

Pored bogate sportske karijere, radno iskustvo stekao je kao pomoćnik gradonačelnika Zaječara za sport, kulturu i informisanje, zatim kao direktor svih selekcija ženske rukometne reprezentacije, pri Rukometnom savezu Srbije.

Od 2016. godine obavljao funkciju direktora svih selekcija ženske i muške reprezentacije Srbije, pri Rukometnom savezu Srbije.

Govori tri strana jezika, i to engleski, rumunski i italijanski.

Podsećamo, prethodno su za pomoćnike gradonačelnika izabrani Sunčica Lalić Stojanović u oblasti budžeta i finansija i Saša Matijević u oblasti upravljanja projektima i kontrole javnih nabavki.

2 komentara

Dodaj komentar