fbpx
Politika

Sunčica Lalić Stojanović i Saša Matijević novi-stari pomoćnici gradonačelnika

gradska uprava

Gradonačelnik Zaječara, Boško Ničić, koji je nedavno dobio još jedan mandat na toj funkciji, postavio je za svoje pomoćnike Sunčicu Lalić Stojanović i Sašu Matijevića, koji su te funkcije obavljali i u prethodnom njegovom mandatu.

Sunčica Lalić Stojanović, diplomirani ekonomista iz Zaječara, postavljena je na mesto pomoćnika gradonačelnika Grada Zaječara, u oblasti budžeta i finansija. Sunčica Lalić rođena je 18.12.1984. godine u Šibeniku, u Republici Hrvatskoj. Osnovnu školu završila je u Tekiji, a srednje obrazovanje stekla je u Ekonomsko-trgovinskoj školi u Zaječaru, smer carinski tehničar. Po završetku srednje škole, upisala je Ekonomski fakultet Univerziteta u Nišu. Diplomirala je 2009. godine i stekla zvanje diplomiranog ekonomiste. Radno iskustvo stekla je u Gradskoj upravi grada Zaječara, gde radi od 2011. godine, i to kao šef kabineta gradonačelnika, potom na poslovima u Odeljenju za finansije i u Odeljenju za Lokalnu poresku administraciju kao viši poreski izvršitelj, a zatim u Kabinetu gradonačelnika kao pomoćnik gradonačelnika Zaječara u oblasti budžeta i finansija.

Saša Matijević, pravnik iz Zaječara, postavljen je na mesto pomoćnika gradonačelnika Grada Zaječara u oblasti upravljanja projektima i kontrole javnih nabavki.  Saša Matijević je rođen 1974. godine u Zaječaru, gde je završio osnovnu školu i Gimnaziju. Više obrazovanje je stekao na Pravnom fakultetu u Nišu i dobio zvanje pravnika. Radno iskustvo stekao je u Gradskoj upravi Grada Zaječara, gde radi od 2004. godine. Obavljao je, najpre, poslove šefa Službe za javne nabavke, a zatim administrativne poslove na izradi projekata i poslove ostvarivanja jednakih mogućnosti u Kancelariji za lokalni ekonomski razvoj, a potom u Kabinetu gradonačelnika kao pomoćnik gradonačelnika Zaječara u oblasti upravljanja projektima i kontrole javnih nabavki.

1 komentar

Dodaj komentar