Sport

Memorijalni turnir „Mini baskete festival Save Miletića“ u hali na Kraljevici

U Sportskoj hali na Kraljevici, danas 29.maja,održava se Memorijalni turnir “ Mini basket festival Save Miletića“. Na tri terena hale od 10 sati smenjivale su se ekipe devojčica i dečaka 2011 i mlađe. Svečano otvaranje je zakazano tačno u podno, a turnir će trajati do 16 časova. Festival tradicionalno organizuje Košarkaški klub i Škola košarke Timok .

Četvrti Memorijal „Sava Miletić“ nastavlja se posle dve godine korona pauze, a ove godine pored domaćih selekcija Košarkaškog kluba „Timok “, učestvuju i Mladost Vesna iz Bele Palanke, „Rudar“iz Bora, „Rtanj“ Boljevac, „Zlatara“ Majdanpek, „Leda“ i „Knjaževac 1950“ iz Knjaževca, „Hajduk Veljko“ iz Negotina, „Svrljig“ i gradski rival KK „Bin“.

„Turnir ima humanitarni karakter, u hali su postavljene kutije,pošto će biti prikupljana sredstva za pomoć u lečenju naše malene sugrađanke Lenke Ljubisavljević (2,5). Nadam se da će se što više Zaječaraca odazvati pozivu i doći da isprati budućnost srpske košarke“, poručio je Milan Veljković, predsednik KK „Timok“.

Košarkaški klub poziva sugrađane da dođu i uživaju u majstorijama budućih košarkaških šampiona.

Turnir će trajati do 16 časova.

Dodaj komentar