Nakon tačno godinu dana i sjajnog koncera koji su održali u Omladinskom centru, Magic Bush se vraćaju u Zaječar, u četvrtak, 4. januara! Ovim koncertom, Magic Bush će promovisati svoj album prevenac „First…“ koji su izdali juna 2017. godine, ali će se na repertoaru ponovo naći obrade svetskih i domaćih hitova koji su obeležili Rock’n’Roll istoriju.

Početak koncerta je u 22 sata, a cena karte je 200 dinara.


Grupa Magic Bush je nastala 2015. godine u Beogradu, a osnovali su je četvorica muzičara, koji čine većinski sastav benda THE BESTBEAT (The Beatles tribute band). Orijentisani su ka brit rock i power pop zvuku.

Debi album First… sadrži 12 pesama i snimljen je u beogradskom Studiju O.

Muzičari koji su činili prvu postavu i komponovali pesme za debi album su: Damjan Dašić, Marko Ćalić, Nikola Dunđerović i Vitomir Milićević.

Kako je u pitanju postava sačinjena od multiinstrumentalista, na snimanju prvog albuma nisu bile jasno podeljene uloge, već je vokalna i instrumentalna podela izvršena prema onome šta je za snimanje određene pesme zvučalo najbolje.

Album je sniman u periodu 2015-2016. godina, a muzički producenti izdanja su Damjan Dašić i Oliver Jovanović.

Kompletan album je otpevan na engleskom jeziku, a kao gosti se pojavljuju : Jamal Al Kiswani (saksofon), Branko Kosar (klavijature), Mirko Tomić (pedal steel), Vladimir Banovčanin i Ivan Kadelburg (prateći vokal). Od polovine 2016. godine, zbog obaveza prema drugim projektima, umesto Nikole i Vitomira, novu postavu upotpunjuju Vladimir Jevtić (bubnjevi) i Ivan Stanković (bas gitara).

Magic Bush, trenutno, na koncertima promovišu svoj autorski rad, kao i muziku pod čijim uticajem komponuju, a u januaru 2017. godine su, ponovo, u Studiju O, otpočeli snimanje pesama koje će činiti drugi album. 

POSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here