Zabava

LG besplatno deli 4.000 smartfona G4

Južnokorejski elektronski gigant LG objavio je da će besplatno podeliti 4.000 komada svog novog smartfona visoke klase G4 korisnicima u 15 zemalja.

„Šta ima bolje od jednog zadovoljnog korisnika koji će ubediti 10 drugih“, marketinška je izreka koju je LG primenio na svoj novi proizvod o kome je objavio samo informaciju da će biti lansiran 28. aprila.

Zainteresovani korisnici mogu povećati šanse da dobiju telefon deleći svoju prijavu na Fejsbuku, Tviteru, objavio je francuski dnevnik Figaro u svom onlajn izdanju.

Radi se o prilici koja može da bude veoma privlačna, jer se ta vrsta telefona obično prodaje po ceni između 500 i 650 evra. Srećni „izabranici“ će potom imati do 30 dana da isprobaju telefon, uz zadatke koje treba da obave kako bi dobili određene nagrade.

Detalji te akcije, kao i načini prijavljivanja biće uskoro dostupni na Fejsbuk stranici LG-a, precizirala je kompanija. Dok se čeka na nov telefon, već je moguće osvojiti telefon „g fleks 2“.

Ne zna se, međutim, da li južnokorejska kompanija planira da nakon 30 dana uzme od korisnika telefone G4 i kako bi to izvela, a da ne naljuti, niti frustrira klijente.

Izvor: rs.n1info.com / Reuters

Dodaj komentar