fbpx
Društvo Sport

Kućno (ne)vaspitanje: Na stadionu “Partizana” deca ostavila gomilu đubreta

FOTO: Facebook

Fudbaleri Partizana dočekali su sinoć ekipu AZ Alkmara u prvom kolu Lige Evrope u nesvakidašnjoj atmosferi, pred dvadesetak hiljada dece, mahom dečaka i devojčica koji su napravili ambijent za pamćenje. Ali i ostavili prizor za žaljenje!

FOTO: Facebook

Kako je i najavljeno, oko 20.000 dečaka i devojčica došlo je da podrži ekipu Sava Miloševića na otvaranju takmičenja u Evropi, 203 autobusa u organizaciji “FK Partizan” u toku dana je bilo u pogonu i dovezlo navijački karavan iz svih pravaca Srbije, ali i iz Republike Srpske i Kosova.

Podsetimo, crno-beli zbog kazne Uefe meč protiv holandske ekipe igrali su bez navijača, ali je im je bilo dozvoljeno da upriliče prisustvo deci do 14 godina iz škola fudbala sa teritorije Srbije i Republike Srbije. Oni su sinoć u potpunosti ispunili zapadnu i istočnu tribinu stadiona u Humskoj, kao i dopola severnu koja je naknadno otvorena za nadolazeće grupe dece.

Meč između Partizana i Az Alkmara počeo je 19. septembra u 21 sat, deca su zdušno bodrila naš tim i zahvaljujući njima iz Humske je poslata prelepa slika u Evropu i svet.

Ali evo kakav je prizor ostao po završetku utakmice:

FOTO: Facebook

Ivana Nešović-Nestorović, majka devojčice koja je jutros došla na stadion FK “Partizan” da trenira objavila je na svom facebook profilu poruku sledeće sadržine:

“Dragi roditelji i treneri sledeći put kada pošaljete decu na neki sportski događaj objasnite im da na ovom stadionu takođe treniraju deca i da je to njihova kuća i da je užasno da za sobom ostave ovakav haos.

Jutros su naša deca otišla na stadion da treniraju i zatekli propast.

Kada smo vas već ugostili ispoštujte nas”, poručila je Ivana.

Da li je, po vašem mišljenju, ovakav prizor uobičajen posle fudbalskih mečeva i, ako jeste, zašto je to tako?

Dodaj komentar