fbpx
Sport

Košarkaški trening trećeg dana Evropske nedelje sporta u Zaječaru

FOTO: glassporta.rs

Kakva bi to sportska nedelja bila, da jedan od dana nije posvećen najtrofejnijem srpskom sportu, pa su tako trećeg dana javni trening na terenu Osnovne škole “Đura Jakšić” u Zaječaru, održali košarkaši.

Članovi mlađih selekcija Košarkaškog kluba “Bin” pokazali su svoje umeće, kako u igri na dva koša, tako i u raznim veštinama na poligonima i malim koševima, postavljenim specijalno za ovu priliku, prenosi glassporta.rs.

FOTO: glassporta.rs

Učesnicima se pre početka treninga obratio predsednik Sportskog saveza grada Zaječara, Dragiša Simonović, koji je istakao zadovoljstvo što je baš OŠ “Đura Jakšić” odabrana za domaćina jednog od javnih treninga i poželeo svim malim košarkašima puno sreće, kako u sportu, tako i u obrazovanju, bez koga i nema uspešnog sportiste i čoveka.

Velika zahvalnost ide i direktoru Osnovne škole “Đura Jakšić”, Saši Vojnoviću, na razumevanju i ustupanju terena za sprovođenje sportskih aktivnosti.

Priprema i realizacija događaja, kao i prethodna dva dana, izvedena je u skladu sa merama Vlade Republike Srbije i kriznog štaba u vezi sa epidemijom korona virusa.

Nastavak akcije je danas, sa malom izmenom zbog pogoršanja vremenske situacije, pa su mali karatisti, članovi Karate kluba “Timok”, održali trening u hali borilačkih sportova Kik boks kluba “Fajt tim 019”, u naselju “Dva brata”.

Dan kasnije na istom mestu u isto vreme biće održan javni trening fitnesa i aerobika, gde će svoje predstavljanje imati članovi Školice sporta “TIM” i Fitnes centra “Body fit plus”, dok će nešto ranije u prepodnevnim satima 27. septembra krenuti i ribolovački deo Evropske nedelje sporta, u izvođenju Organizacije sportskih ribolovaca “Timok” na Popovoj plaži.

Izvor: glassporta.rs

FOTO: glassporta.rs

Dodaj komentar