fbpx
Sport

KOŠARKAŠI MLADOSTI ŠAMPIONI 2. REGIONALNE LIGE ISTOČNE SRBIJE

foto: radiomagnum.rs

KOŠARKAŠI MLADOSTI ŠAMPIONI 2. REGIONALNE LIGE ISTOČNE SRBIJE – TRI KOLA PRE KRAJA PRVENSTVA OSIGURALI ULAZAK U PRVU SRPSKU LIGU

Zaječarski košarkaši sinoć su uz veliku podršku publike savladali ekipu Vlasotinca, drugoplasiranu na tabeli, rezultatom 86:82 (18:20; 20:29 17:; 31:27).

Trener Mladosti, Dejan Ristić kaže da je utakmica bila teška kao što su i očekivali, ali da su svojom borbenošću uspeli da osvoje prvenstvo.
„Utakmica je bila teška. Sastaju se prvi i drugi, to su sve mladi momci. Mi smo zapravo i očekivali tešku utakmicu. Imali smo neke probleme, ali smo borbenošću, dobrim skokovima i dobrom igrom pojedinaca, jer svi smo dali svoj maksimum, uspeli da, tri kola pre kraja, osvojimo prvenstvo što je veliki uspeh. Čestitao bih još jednom na pobedi i ulasku u Prvu srpsku ligu“, rekao je Ristić.

Uglješa Mitrović, košarkaš zaječarske Mladosti, najuspešniji na jučerašnjoj utakmici, zahvalio se saigračima, ali i publici na ogromnoj podršci.
„Čestitam svojim saigračima i zahvalio bih se publici koja je došla u velikom broju da nam pruži podršku“, kaže Mitrović.

Najveći broj poena osvojili su sinoć Uglješa Mitrović (34) i Đorde Djokić (22). Nikola Drobnjak ostvario je 14 poena, Mladen Popović 6, dok su Mirza Ibrakić i Predrag Nedeljković zabeležili po 5 poena. Za trud i zalaganje – Vlajko 2 poena.

Izvor: radiomagnum.rs

Dodaj komentar