Izdvajamo PR tekstovi

Kompanija „dm“ jednočasovni promet donirala zaječarskom Oblutku

FOTO: Radio Magnum
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Na dan otvaranja najvećeg šoping centra u Istočnoj Srbiji u „dm“ drogeriji organizovana je humanitarna akcija „Donatorski sat za Oblutak“ i tom prilikom za samo sat vremena na glavnoj kasi pazarena je roba u vrednosti od 150.000 dinara. Pomenuti iznos doniran je Ustanovi za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju „Oblutak“.

Zahvaljujući velikom broju građana koji su od 18 do 19 sati na dan otvaranja tržnog centra Capitol park, 30. maja u „dm“ drogeriji podržali akciju “ Donatorski sat za Oblutak“ na glavnoj kasi prikupljen je novac u iznosu od 150.000 dinara.

FOTO: Radio Magnum

Direktorka nije krila veliko zadovoljstvo i istakla je da će prikupljeni novac omogućiti odlazak dece iz Oblutka na lepo putovanje, na celodnevni izlet.

„Izlet ćemo realizovati već u junu. Iz dosadašnjeg iskustva znamo da je to nešto čemu se deca najviše raduju, jer vole putovanja i druženja.

Cilj putovanja je socijalizacija i integracija naših korisnika, njihovo prilagođavanje na novu sredinu, grupni život i rad, poboljšanje zdravlja i pozitivan uticaj na njihovo emocionalno stanje“, rekla je Petković.

FOTO: Radio Magnum

Ona se zahvalila svima koji su podržali humanitarnu akciju, a posebno celom timu DM drogerije, na čelu sa regionalnim menadžerom prodaje Vensanom Erbezom.

izvor: Radio Magnum / Zaječar online

1 komentar

  • a BOŠKO NIČIĆ nije hteo da da deci ni binu a DJURIČIĆ ozvučenje !!!! pa vi vidite zaječarci ko vas vodi u bolji život!!!

Dodaj komentar