fbpx
Društvo Izdvajamo

Kompanija „Aptiv“ organizuje „Dane otvorenih vrata“

Kompanija „Aptiv“ će sledeće nedelje organizovati „Dane otvorenih vrata“ u Zaječaru. Svi zainteresovani za posao u ovoj kompaniji mogu sa svojim biografijama doći na  „Dane otvorenih vrata“ koji će biti održani u velikoj sali Gradske uprave.

„Aptiv“ je jedna od vodećih kompanija u oblasti dostavljača automobilske industrije. Ova firma integriše bezbedna, ekološka i bolje povezana rešenja za automobilsku industriju. Na globalnom nivou kompanija „Aptiv“ ima oko 160 hiljada zaposlenih u čak 44 zemlje sveta.

Na „Otvorenim vratima“ koja će organizovati predstavnici kompanije, moći ćete da čujete sve informacije o kompaniji i da se prijavite za posao.

Termini će biti od 4. do 6. februara i to od 11h, 13h, 15h, 17h, 19h, svakog od ova tri dana.

Oni koji ne mogu prisustvovati programu mogu da se prijave na zajecarposao@aptiv.com, slanjem svog CV-ja.

Sve informacije možete dobiti na broj 069/ 8893811.

5 komentara

    • Ovo je broj Stefana Zankova , on obavlja razgovore sa nezaposlenima kao stručnjak jer nikada nije nigde radio.

      • Strasno je 😯 raditi u takvoj firmi….bez kamera( ne odgovaraju za obijanje vasih ormarica tj . Kradju vasih licnih ili materijalnih stvari ) i gde svako od pretpostavljenih moze sve ( vika,dreka,vredjanje itd ) Gde je firma u rodbinskom svojstvu ( svi su neki rod,kumovi,prijatelji itd ) gde ne vredi diploma,gde lece kompleks nize vrednosti,gde mozete ili ( sami odlucite zbog svoje phihe ) dati-dobiti otkaz…Dobijete resenje za stalno koje je bezvredno jer cete u medjuvremenu dobiti otkaz ili ga sami dati.

  • Ko je ovde lud? Da se prijavim za posao u nepostojećoj fabrici i da tako dobijem nepostoječi posao!!!!

Dodaj komentar