fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Kultura

Klub “Zlatna jesen” proslavlja 35 godina postojanja

U prvoj nedelji oktobra, nedelji koja je posvećena starima, Klub za odrasla i starija lica “Zlatna jesen” iz Zaječara proslaviće 35 godina postojanja. Ovaj klub radi u okviru Centra za socijalni rad i broji preko 100 članova.

Izložba fotografija koja svedoči o aktivnostima i druženju starih lica, kako u klubu “Zlatna jesen”, tako i van njega biće otvorena u četvrtak, 3. oktobra u Radul Begovom konaku u Zaječaru.

Iz kluba “Zlatna jesen” poručuju da su pomenute fotografije nastale tokom zajedničkih druženja i odraz su vedrog duha svojih autora.

Početak izložbe zakazan je za 18 sati.

I Centar za socijalni rad u Zaječaru slavi 6 decenija rada

U okviru proslava njihovog jubileja ove godine i zaječarski Centar za socijalni rad obeležava 6 decenija svog postojanja.

” Naši stariji sugrađani imaju priliku da koriste usluge kluba svakodnevno, da putuju i da se druže, prisustvuju edukacijama o zdravlju, učestvuju na sajmu i humanitarnim aktivnostima, druže se sa decom i drugim klubovima”, kažu u zaječarskom Centru za socijalni rad.

Cilj predstavnika u Centru za socijalni rad je, kako kažu, da podstaknu zdravo starenje kroz svoje aktivnosti i rade na unapređenju svojih usluga u korist korisnika.

 

 

Dodaj komentar