fbpx

Klub „Zlatna jesen“ proslavlja 35 godina postojanja

Preporuka:

Besplatan gradski prevoz u Zaječaru (ne)dostupan za sve (VIDEO)

Besplatan gradski prevoz na teritoriji Zaječara i okolnih sela funkcioniše već skoro godinu dana. I dok su neki prezadovoljni...

U petak izlazi novi broj Zaječarskih VESTI – novine i dalje BESPLATNO!

Novi broj Zaječarskih VESTI, sedmi po redu, izlazi u petak 21. februara, kada će po ustaljenoj praksi 1.250 primeraka...

Počela izgradnja LIDL marketa u Zaječaru (FOTO)

Izgradnja dugo najavljivanog "Lidl" marketa u Zaječaru započela je na mestu nekadašnje fabrike "Arsenije Spasić" u Zaječaru. Predviđeno je...
- Reklama -

U prvoj nedelji oktobra, nedelji koja je posvećena starima, Klub za odrasla i starija lica „Zlatna jesen“ iz Zaječara proslaviće 35 godina postojanja. Ovaj klub radi u okviru Centra za socijalni rad i broji preko 100 članova.

Izložba fotografija koja svedoči o aktivnostima i druženju starih lica, kako u klubu „Zlatna jesen“, tako i van njega biće otvorena u četvrtak, 3. oktobra u Radul Begovom konaku u Zaječaru.

Iz kluba „Zlatna jesen“ poručuju da su pomenute fotografije nastale tokom zajedničkih druženja i odraz su vedrog duha svojih autora.

Početak izložbe zakazan je za 18 sati.

I Centar za socijalni rad u Zaječaru slavi 6 decenija rada

U okviru proslava njihovog jubileja ove godine i zaječarski Centar za socijalni rad obeležava 6 decenija svog postojanja.

“ Naši stariji sugrađani imaju priliku da koriste usluge kluba svakodnevno, da putuju i da se druže, prisustvuju edukacijama o zdravlju, učestvuju na sajmu i humanitarnim aktivnostima, druže se sa decom i drugim klubovima“, kažu u zaječarskom Centru za socijalni rad.

Cilj predstavnika u Centru za socijalni rad je, kako kažu, da podstaknu zdravo starenje kroz svoje aktivnosti i rade na unapređenju svojih usluga u korist korisnika.

 

 

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: