Zabava

Kako prepoznati slobodnu devojku?

foto: muskimagazin.com

Naravno, naslov je tu samo da bi privukao vašu pažnju. Nemamo neko instant rešenje ili univerzalno pravilo koje bi vam zagarantovalo stopostotni uspeh u otkrivanju devojke koja nije već zauzeta. Ipak, postoji nekoliko smernica i saveta, hajde da kažemo SIMPTOMA, koji vam mogu pomoći u prepoznavanju slobodne devojke. Pa, da krenemo…

Devojka koja posmatra ljude oko sebe

Ako primetite da stalno snima prostoriju, a pri tome nije špijun, novinar ili policajac na tajnom zadatku, velika je verovatnoća da je single i da je u potrazi za nekim ko bi joj se mogao dopasti. Zašto to ne biste bili upravo VI? Zauzete devojke obično ne provode celo veče u promatranju kluba, možda koji letimičan prelet pogledom da se oceni ponuda i tražnja, ali to je to…

Devojka koja vam se smeši

Kontakt očima i blagi osmeh obično je jedan od prvih znakova da imate prolaz kod nje. U svakom slučaju ste je zainteresovali, a da li je slobodna saznaćete vremenom.

Devojka koja flertuje

Ako primetite da je tokom večeri već razgovarala sa nekoliko muškaraca koji nisu iz njenog društva sve su šanse da je slobodna, otvorena i spremna za razgovor i upoznavanje novih ljudi. Verovatno je zbog toga i došla..

Devojka koja posmatra druge parove

Ovakve devojke se najčešće sa setom prisećaju svojih srećnih dana kada su bile u nekoj srećnoj vezi i taj pogled kojim prati par u prolazu dobar je pokazatelj njenog slobodnog statusa. Trebate prići, a dodatnu prednost pruža vam njena trenutna emotivna ranjivost.

Devojka koja govori telom

Ako je zauzeta neće se igrati kosom i zadirkivati muškarce. Zato obratite pažnju na sledeće znakove: prekrštene ruke obično znače da nije zainteresovana. Slučajno dodirivanje kose, vrata, vaše ruke tokom razgovora znači da postoji interes.

Devojka koja ima mnogo slobodnog vremena

Ako ste započeli razgovor i u onom prvom delu kada prikupljate informacije jedno o drugom ona kaže da voli kuvanje, obožava svog psa, redovno ide u teretanu, baš je upisala kurs slikanja i ima vremena za svoje prijatelje, jasno je da nema mnogo vremena za dečka iz jednostavnog razloga što dečka verovatno i nema.

Devojka koja izlazi sa prijateljicama

Logično, i zauzete devojke izlaze po klubovima sa prijateljicama, ali ako određenu devojku u toku nedelje više puta vidite u nekom klubu u društvu svojih prijateljica vrlo je verovatno da je sama i da traži dečka. Priđite!

Izvor: muskimagazin.com

 

Dodaj komentar