Kultura

„JUŽNI VETAR“ – najgledaniji domaći film od 15. novembra stiže u ZAJEČAR

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Najnovije filmsko ostvarenje Miloša Avramovića, koje je za kratko vreme osvojilo veliku popularnost i titulu najgledanijeg filma u domaćim bioskopima, stiže i u Zaječar.

U sali Doma kulture u Kotlujevcu od četvrtka 15. do nedelje 18. novembra možete pogledati domaći film „Južni vetar“ scenariste i reditelja Miloša Avramovića.

Početak projekcija ovog filmskog hita je od 16 sati, 18:30 i 21 sat.

Cena karte je 250 dinara.

Za sve ljubitelje dobre akcije, vratolomnih vožnji i za one koji su željni da pogledaju dobru krimi priču sa primesama ljubavi, ovaj film biće pun pogodak.

Igraju: Miloš Biković, Dragan Bjelogrlić, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević, Srđan Todorović, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, Hristo Shopov, Ivailo Zahariev.

U životu Petra Maraša, mladog pripadnika beogradske automobilske mafije, stvari počinju da dobijaju smisao. Napušta roditeljski dom i sa dugogodišnjom devojkom Sofijom se useljava u svoj novi stan. Klan čiji je pripadnik, a kojim upravlja iskusni „Car“, dobro „radi“. Posao je uigran, novca ima dovoljno za sve, a policija im ne pravi probleme.
Sve će se to promeniti kada Maraš slučajno ukrade pogrešna kola.

„Ovaj scenario predstavlja rezultat moje potrebe da na poučan način prenesem mlađim generacijama sve ono što sam kao klinac doživeo i preživeo 90-ih godina na ulicama beogradskog naselja Mirijevo, okružen ekstremnim nasiljem i siromaštvom, u svetu bez heroja” poručuje scenarista i reditelj Miloš Avramović.

Dodaj komentar