fbpx

Još jedan humanitarni gest Željka Vasića i druženje sa decom

Preporuka:

CINS: Smanjuju se plate zdravstvenim radnicima u samoizolaciji

Zaposlenima u Kliničkom centru Niš koji su završili u samoizolaciji boreći se protiv korone država će smanjiti platu za...

Hapšenja u Boru i Zaječaru zbog kršenja mera samoizolacije

Pripadnici zaječarske policije uhapsili su S.Đ. (42) i B.P. (55) zbog kršenja mera samoizolacije. Kako je danas saopštila policija, time...

U istočnoj Srbiji u samoizolaciji 1950 građana: Zaraženi i u Knjaževcu, Svrljigu i Kladovu

Prema podacima sajta covid19.data.gov.rs na dan 28. mart u Timočkoj krajini su registrovana 4 slučaja zaraženih korona virusom u...
- Reklama -

Humanitarni Fond „Željko Vasić“ i fondacija „Iskorak“ donirali su danas Školi za osnovno i srednje obrazovanje „Jelena Majstorović“ u Zaječaru televizor.

Željko Vasić je učenicima ove škole poklonio televizor koji je osvojio učešćem u kvizu „Šesti krug“. Naime, popularni pop muzičar Željko Vasić učestvovao je u kvizu „Šesti krug“, koji je emitovan na prvom kanalu Radio-televizije Srbije tokom trajanja Olimpijskih iga u Rio de Ženeiru.

U ovom kvizu su učestvovale mnoge poznate ličnosti koje su osvojene nagrade namenile za različite humanitarne svrhe, a Željko je odlučio da osvojeni televizor pokloni svom gradu, odnosno učenicima škole „Jelena Majstorović“ iz Zaječara.

„Ovo je jedan skroman poklon kojim smo ja i moji prijatelji iz fondacije Iskorak hteli da skrenemo pažnju pre svega na decu sa posebnim potrebama, jer je njima svaka pažnja preko potrebna. Smatram da se mi kao javne ličnosti moramo uključiti i da budemo humani, kako bi skrenuli pažnju na neke loše stvari koje se dešavaju u društvu. Moramo da brinemo jedni o drugima jer to je jedini spas. U tom smislu sam i ja malo više pažnje posvetio svom gradu, jer sam shvatio da mu je to preko potrebno, ali i celoj Timočkoj krajini, naročito u poslednje vreme“, rekao je danas Željko i dodao:

„Nadamo se da će ovaj poklon učiniti boravak učenika u školskom internatu prijatnijim, kao i da će doprineti kvalitetu nastave“.

Direktorka škole „Jelena Majstorović“, Gordana Milutinović, kaže da je ovo sigurno dobar početak nove školske godine.

„Ovo je jedan lep gest i lep početak školske godine. Deca su se obradovala i samom Željku, ali i poklonu koji su dobili i koji će njima puno značiti“, istakla je Mihajlović.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: