fbpx
Društvo Izdvajamo

Još 9 lica u Zaječaru pozitivno na korona virus

ILUSTRACIJA

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić saopštio je preko društvene mreže fejsbuk da su još 9 lica u Zaječaru pozitivna na korona virus. Danas je poslato još 23 uzoraka na testiranje. Popodne Štab za vanredne situacije Grada Zaječara odlučuje o novim merama.

Prema izveštaju ZZJZ “Timok”, na osnovu uzoraka uzetih u zadnjih dva dana, otkriveno je još devet (9) novih covid-19 pozitivnih osoba na teritoriji Zaječara.

Od ovog broja pet (5) osoba je muškog i četiri (4) osobe su ženskog pola. Najmlađa osoba je starosti 15, a najstarija 65 godina.

Popodne će stručno-operativni tim ŠVS Grada Zaječara zasedati i predložiti Štabu nove, pooštrene, mere za kontrolu i širenje infekcije virusom COVID-19 u gradu. Danas je u laboratoriju „Vatreno oko” upućeno 23 uzorka iz Zaječara.

„Molimo vlasnike trgovinskih radnji, prodavnica i ugostiteljskih objekata, kupce, autobuske, kombi i taksi prevoznike, kao i sve građane da poštuju obavezu nošenja zaštitnih maski u zatvorenom prostoru, održavanja higijene ruku i propisane distance”, apeluju iz Štaba za vanredne situacije Grada Zaječara.

1 komentar

Dodaj komentar