fbpx

JKSP ZAJEČAR: Ako do 13. februara ne izmirite dug za grejanje i smeće, sledi TUŽBA

Preporuka:

Tri šahistkinje iz Zaječara plasirale se na Kadetsko prvenstvo Srbije

Takmičari koji su ostvarili najbolje rezultate na školskim i opštinskim takmičenjima učestvovali su na kadetskom prvenstvu centralne Srbije u...

Richie Ramone u Omladinskom centru

Prvi put, jedan od članova legendarnog pank rok benda "The Ramones", Richie Ramone, nastupiće u Zaječaru. Richie Ramone (Richard Reinhardt)...

Hypnotunez ponovo u Omladinskom centru

Ukrajinski sastav koji je pre 3 meseca zapalio zaječarsku publiku vraća se u Omladinski centar i obećava još jedan...
- Reklama -

Javno komunalno stambeno preduzeće „Zaječar“ apeluje na korisnike usluga da izmire svoja dugovanja kako bi izbegli utuženje.

Dugovanja za usluge izvoženja smeća i isporuku toplotne energije mogu se izmiriti zaključno sa 13. februarom 2019. godine , nakon čega će se vršiti utuženja, piše u saopštenju ovog preduzeća.

„Upozoravaju se građani da će u slučaju naplate duga na ovaj način njihove obaveze biti znatno uvećane zbog velikih troškova izvršnog postupka“.

1 KOMENTAR

  1. Ljudi ne placaju jer nemaju odakle, a ne zato sto nece da plate. Siti smo vasih pretnji, jos vise smo siti praznih obecanja vasih a sve vise smo GLADNI. Gladni pravde, gladni normalnog zivota, pa i bukvalno gladni. Samo se bahatite napredne guzice, necete jos dugo!

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: