Društvo Izdvajamo

Jesenji vašar od 6. do 8. septembra u Zaječaru!

Tradicionalni jesenji vašar u Zaječaru biće održan od srede 6. do petka 8. septembra na zaječarskom „Vašarištu“. Radovi na montiranju zabavnog sadržaja uveliko traju, a i vlasnici ugostiteljskih objekata otpočeli su sa pripremama.

Zakupci tezgi i šatora za prodaju polovne garderobe montiranje počinju sutra, 5. septembra, od 17 sati, kada će i prodavci mekica moći da postave svoja prodajna mesta.

Svi ostali prodavci će svoja prodajna mesta moći će da montiraju na dan vašara, 6. septembra, od 6 sati.

Tada će i zvanično početi jesenji vašar!

Svi zakupci obavezni su da uklone svoje u roku od 24 sata od završetka vašara.

Ovaj rok jedino se ne odnosi na vlasnike kafana i zabavnog parka, koji imaju 48 sati da oslobode prostor na kom su poslovali na vašaru.

Kako kažu iz JKP „Timok održavanje“, koje organizuje vašar, došlo do izmena cena koje se odnose na priključak i utrošak električne energije.

„Cenovnik nije menjan 3 godine, preuzet je od JKP „Higijena“, koji takođe dugi niz godina nije menjao cenu vašarskih usluga. Cene zakupa mesta su ostale iste, osim za prodaju sa montažne tezge u delu gde su takozvane „gomilice“, pa umesto dosadašnjih 1.500 dinara, prodavci treba da izdvoje 2.000 dinara. Do izmena koje se odnose na priključak i utrošak električne energije, došlo je jer je od poslednje promene cenovnika struja poskupela nekoliko puta“, poručuju iz JKP „Timok održavanje“.

Pun cenovnik možete naći na sledećem linku.

Dodaj komentar