Društvo

Javna prezentacija Urbanističkog projekta za UREĐENJE I IZGRADNJU KOMPLEKSA OMLADINSKOG KAMPA NA KRALJEVICI

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Odeljenje za urbanizam, građevinske i komunalno-stambene poslove Gradske uprave grada Zaječara raspisalo je javni poziv za prezentaciju urbanističkog projekta za uređenje i izgradnju kompleksa omladinskog kampa na Kraljevici u Zaječaru na kp.br.6280/12 KO Zaječar.

Na javnu prezentaciju izlaže se Urbanistički projekat za uređenje i izgradnju kompleksa omladinskog kampa na Kraljevici u Zaječaru, koji je urađen od strane biroa za projektovanje “Tim projekt” iz Zaječara. Podnosilac zahteva je Pravobranilaštvo grada Zaječara.

Gradska uprava poziva sva zainteresovana pravna i fizička lica da izvrše uvid u Urbanistički projekat, kao i da u toku javne prezentacije dostave svoje primedbe i sugestije u pisanom obliku, nadležnom organu, odnosno Odeljenju za urbanizam, građevinske i komunalno-stambene poslove Gradske uprave grada Zaječara.

Lice ovlašćeno od strane nadležnog organa za davanje obaveštenja o sadržaju javne prezentacije je Glavni urbanista dipl.inž.arh. Biljana Đergović.

Javna Prezentacija Urbanističkog projekta održava se u trajanju od sedam dana, i to od 22.04.2016. do 28.04.2016. godine, svakog radnog dana od 08.00 do 15.00 časova, u prostorijama Odeljenja za urbanizam, građevinske i komunalno-stambene poslove, ul. Krfska bb u Zaječaru, a obaveštenja se mogu dobiti na istoj adresi 1. sprat, kancelarija br. 4.

Izvor: radiomagnum.rs

1 komentar

Dodaj komentar