fbpx

Javna garaža u Zaječaru u službi „javnog“ toaleta

Preporuka:

Porez za kuće u centru Zaječara u 2020. godini povećan za 20%

Najveću promenu u računima poreza na imovinu tokom 2020. godine osetiće vlasnici kuća za stanovanje, jer će oni koji...

Da sećanja ne izblede: U Zaječaru obeležen Dan vojnih veterana (FOTO)

Povodom Dana veterana svih oslobodilačkih ratova koji je danas obeležen i u Zaječaru delegаcije grаdа, Vojske Srbije, borаčkih orgаnizаcijа...

TOC: Kviz o prevenciji AIDS-a, „kondom štafeta“ i ulična akcija u Zaječaru

Timočki Omladinski Centar je nizom aktivnosti obeležio 1. decembar, Međunarodni dan borbe protiv HIV–a i AlDS-a. U saradnji sa...
- Reklama -

Osim što nepropisno parkiraju vozila u javnoj garaži u Kursulinoj ulici u Zaječaru, nesavesni građani sve češće vrše i nuždu, zbog čega će u petak, 3. maja pomenuti objekat biti potpuno dezinfikovan i neće raditi. Kako je garaža 24 sata pod video nadzorom, ubuduće će za ovakve postupke građani biti nužno i sankcionisani.

Podzemnu besplatnu, javnu garažu u Kursulinoj ulici u Zaječaru žitelji grada na Timoku izgleda ne koriste samo za parkiranje svojih automobila. Već u slučaju „nužde“ istu koriste u službi javnog toaleta.

Zbog neadekvatnog i neprimerenog postupanja pojedinaca nadležnim službama koje se bave komunalnim uređenjem grada naloženo je da u petak, 3. maja izvrše potpunu dezinfekciju i pranje javne garaže, zbog čega objekat pomenutog dana neće biti u funkciji.

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, apelovao je na sve sugrađane da ubuduće povedu računa o tome gde će vršiti nuždu, jer bi kako je istakao, snimci „njihovih nedela“ (slučajno) mogli dospeti u javnost, s obzirom da je javna garaža pod 24-oročasovnim video nadzorom.

“ Protiv svih, čiji identitet utvrdimo, podnosićemo prekršajne prijave i zahtevati odštetu za kompletno čišćenje i dezinfekciju iste, što baš nije mali trošak.

Takođe upozoravamo one koji svoja vozila u javnoj garaži parkiraju nepropisno i van obeleženih parking mesta i u istu ulaze iz kontra smera (iz pravca stare autobuske stanice) da rizikujuj blokadu vozila „lisicama“,plaćanje popriličnih kazni i prijavu policiji za saobraćajni prekršaj na osnovu video snimaka“, poručio je svim građanima sa svog Facebook profila gradonačelnik Ničić.

On je dodao da će tokom Prvomajskih praznika komunalna policija u Zaječaru vršiti pojačanu kontrolu nepropisnog parkiranja na trotoarima, javnim i zelenim površinama.

FOTO: zajecaronline.com

Podsećamo, portal „Zaječar online“ nedavno je izveštavao o tome da mogućnost besplatnog korišćenja javnog parkirališta u Kursulinoj ulici mnogi čak i zloupotrebljavaju, ostavljajujći svoja vozila gde stignu, ne poštujujći vertikalnu signalizaciju.

Međutim, o tome da građani Zaječara, ali i turisti zaista imaju potrebu za postojanjem javnog toaleta u gradu izveštavale su i kolege na portalu „Glas Zaječara“.

Uprkos činjenici da pojedinim ljudima očigledno fali malo „kućnog vaspitanja“ i kulture, ne smemo osporiti ni to da je postojanje javnog WC-a više nego neophodno u gradu kakav je Zaječar.

Jer dok god bude bilo ovako…

FOTO: Glas Zaječara

Biće ovako…

FOTO: Glas Zaječara

Hvala što nas pratite!

 

 

- Reklama -

4 KOMENTARA

  1. Stavite u upotrebi javne wc-e pa nece ljudi morati da se dovijaju na razne nacine i to pored pijace i te garaze i to da budu besplatni kao ova garaza

  2. e moj boško kada si ti nasao da komuniciras sa gradjanima preko fb..dokle si ti dospeo..ostaces upamćen,to je sigurno.samo se pitaj KAKO?

  3. e moj boško kada si pao toliko nisko da komuniciras s gradjanima na fb!!!ostaces upamćen kao NIKO I NIŠTA!! ZLO!!!uzivaj još malo…

  4. ne bre…uzimajte klizalište..zatvoreni bazen..nema veze za wc..boze i u gaće kad te pritera..ma treba na svako ćoše da vršimo nuždu..kad mogu kerovi zašto da ne i ljudi..pa oni imaju veće pravo nego zaječarci..imaju i kućice..nismo mi zaslužili ni wc..bravo gradska upravo..u službi pseta..

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

Zaječarac uhapšen zbog krađe „Pežoa“

Policija u Zaječaru, uhapsila je M.G.(1985) iz Zaječara zbog postojanja sumnje da je počinio krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, izazivanje opšte opasnosti i...

Nova česma u petak na zaječarskom skveru

Nakon uklanjanja stare česme, samo 20 metara dalje, u petak će biti postavljena nova koja će krasiti sam centar grada. Od radnika na terenu...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: