fbpx
Hronika

IZREČENA PRVOSTEPENA PRESUDA MONSTRUMU IZ VRATARNICE: Evo koliko je dobio za UBISTVO male ANĐELINE!!! (VIDEO)

Monstrum iz Vratarnice Vladica Rajković, optužen da je 9. jula 2016. svirepo ubio i silovao trogodišnju Anđelinu Stefanović osuđen je danas na 40 godina zatvora.

Tokom izricanja prvostepene presude u Višem Javnom tužilaštvu u Zaječaru Rajković je dobio i 15 godina zatvora za silovanje i deset godina za ubistvo komšinice Dragane Stanković koju je, podsećamo zadavio, a potom i bacio u Timok juna 2016 godine.

Prema rečima Miodraga Canovića, vršioca funkcije Višeg Javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru Rajkoviću je danas za sva tri krivična dela izrečena jedinstvena zatvorska kazna u trajanu od 40 godina, jer je to maksimalna kazna koja je mogla da se izrekne optuženom po pravilima srpskog zakonodavstva.

” Tužilaštvo je zadovoljno presudom smatram da je Sud doneo jedinu moguću i pravilnu odluku u ovoj situaciji, tako što jeRajković Vladici izrekao jedinstvenu maksimalnu kaznu zatvora u trajanju od 40 godina.

Oglasio ga je kriivim po svim tačkama optužbe i izrekao po našem kribvičnom zakonodavstvu najveću moguću kaznu.

Pritvor je Rajkoviću produžen do pravosnažnosti presude, odnosno do upućivanja na izdržavanje kazne zatvora”, izjavio je Canović.

Majka ubijene Anđeline, Danijela Stefanović vidno uznemirena na pitanje novinara kako je podnela izricanje presude odgovara:

” Teško.. 40 godina robije za njega je mala kazna. Ja bih da mogu tražila doživotnu, jer mislim da će isti zločin da ponovi ako doživi da ga puste iz zatvora “, poručila je Danijela, majka ubijene Anđeline.

Podsećamo, Rajković  je na početku suđenja 7. marta priznao da je odgovoran za smrt trogodišnje devojčice.

Pogledajte prilog “Online televizije”!

Dodaj komentar