fbpx
Sport

Izabran predsednik Upravnog odbora fudbalskog kluba Radnički iz Lubnice

foto: radiomagnum.rs

Posle više odlaganja najzad je održana Skupština fudbalskog kluba Radnički iz Lubnice, člana Istočne fudbalske zone.

Delegati su za predsednika Skupštine kluba izabrali Slobodana Mitića, a za predsednika Upravnog odbora poverenje je dobio Slaviša Petrović, bivši prvotimac ovoga kluba.
Za potpredsednike Upravnog odbora izabrani su Slaviša Mladenović i Dragan Kalinović. Za sportskog direktora izabran je Dalibor Nikolić, donedavni kapiten ekipe, a za generalnog sekretara ponovo je izabran Ranko Videnović.
Za članove Upravnog odbora izabrani su još Nebojša Mladenović, Radiša Jovanović i Milovan Petrović, piše Timok.

-Cilj nam je da na proleće igramo bolje da bismo izborili opstanak. Tradicija od 70 godina postojanja kluba na to nas obavezuje. Imaćemo jaču ekipu nego jesenas. U druge klubove smo pustili šest, a doveli smo osam pojačanja koje treba što pre uigrati u ekipu, rekao je Slaviša Petrović za Timok, odmah po izboru predsednika Upravnog odbora.

U zimskom prelaznom roku ekipa je ojačana četvoricom igrača iz Timoka: Marko Cvetković, Nenad Stamenković, Aleksandar Lukić i Uroš Jeremić. Predrag Olujić je pojačanje iz KMF Timok, Jugoslav Savić iz Kablova, Boris Ignjatović iz Grezne kao i Lazar Miletić iz Grlišta.

Iz kluba su otišli Željko Tesić, Nemanja Canić i Nikola Jokić (Rudar Grljan), Darko Veličković (Vratarnica), Mladen Todorović (Osnić) i Branislav Petrović u Graničar (Veliki Izvor).

Izvor: radiomagnum.rs

Dodaj komentar