fbpx

INTERVJU – SAŠA JANKOVIĆ: Na predstojećim izborima glasajte za sebe, po svojoj savesti!!! (VIDEO)

Preporuka:

NOVA Knjaževac zahteva: Smesta razrešiti direktora OŠ „Dubrava“ javne funkcije

Nezapamćeni slučaj sukoba interesa, nepotizma i mobinga radnika, i to sve u prosvetnoj sferi, već dugo je predmet borbe...

Odbojka: Nastavljen trijumfalni niz, Zaječarke slavile u Majdanpeku

Odbojkašice Zaječara su minulog vikenda nastavile fantastičnu seriju pobeda u okviru odbojkaške Druge lige "Istok" pobedvši ekipu Majdanpeka rezultatom...

Pet načina kako da zaposlite i zadržite briljantne mlade ljude

Danas se od kompanija očekuje da budu „friendly“ u mnogo čemu. Da imaju user-friendly proizvode, mobile-friendly sajtove, family-friendly poslovanje......
- Reklama -

To što je u Zaječaru prošetao mračnim ulicama, nije mu nimalo zasmetalo…jer su ga, kako je pre paljenja kamera rekao, obasjali osmesi građana koji u njemu i njegovom zalaganju vide „svetlost na kraju tunela“. Žao mu je jedino što ljude u XXI veku ponovo izbacuju na ulicu, što misle da gašenjem osvetljenja gase i njihov zdrav razum…

E baš zato se on bori „ZA SRBIJU BEZ STRAHA“, jer se protiv sadašnjeg režima jedino tako i mora boriti.

Predsednički kandidat Saša Janković gostujući u studiju „Online televizije“ poručio je Zaječarcima i svim ljudima dobre volje da na predstojećim predsedničkim izborima treba da glasaju za sebe, po svojoj savesti.

“Pitam se da li je i previše očekivati od nas da živimo normalno, da sudije sude po zakonu umesto po diktatu, da u javnim preduzećima sede direktori koji znaju svoj posao,da policija hapsi kriminalce, a ne da zaziru od njih, da lekari leče ne strahujući od besparice, a ne da gledaju koju vizu mogu lakše da dobiju, ekonomisti da predstavljaju ekonomske rezultate i mere, da svako radi svoj posao i jedan od nas, možda ja, bude predsednik države kao prvi među jednakima, ko neće ustuknuti kada svi ostali kažu čekaj nije baš moj posao”, .rekao je Janković u internvjuu za „Online televiziju“.

Janković je poručio da „nije vlast jedan čovek, već su vlast institucije koje treba da vode odgovorni ljudi, i to ne odgovorni partijama, već građanima“.

„Zatvorimo oči i zamislimo zemlju u kojoj naša deca idu u školu, u kojoj nastavnici nisu socijalni slučajevi. Zamislimo naše nezaposlene brata ili sestru koji idu da posao pronađu u službi za zapošljavanje, a ne u političkoj stranci.Zamislimo doktora koji treba da leči, a ne da mora da bira između mita, besparice i vize za inostranstvo.Zamislimo sudiju koji sudi po pravdi, a ne po diktatu.

E, u takvoj zemlji želimo da živimo.

Zato nije važno samo da glasate, već treba da birate između onoga što vam se nudi, i izaberete normalnu državu i život – poručio je Janković.

Janković je tokom  intervjua istakao da ova vlast nije vlast, ona je – kako je sam nazvao – bratija.

Vi znate zbog čega. Ukoliko sutra ja ne budem radio kako treba, smenićete me i tako treba da bude, jer ste vi najveći u Srbiji“ – rekao je Janković i dodao da još uvek aktuelni premijer  Aleksandar Vučić očigledno „ne zna šta je država, a da narod prezire. On podsvesno hoće da ga pošaljemo u ćošak“, naveo je Janković i dodao da građani na izborima 2. aprila ne treba da glasaju za kandidata, već za sebe.

Pogledajte ceo intervju sa predsedničkim kandidatom Sašom Jankovićem:

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: