fbpx
Društvo

Informacije o zimskom održavanju puteva na teritoriji grada Zaječara za 12. januar

U toku protekle noći, “Štrabag”, Preduzeće za puteve Zaječar, čistio je ulice u gradu II prioriteta. Na čišćenju su angažovane tri mašine.

Zbog niskih temperatura izvršeno je posipanje soli na kritičnim mestima u gradu (usponi, raskrsnice, kružni tokovi saobraćaja, raskrsnice sa semaforskom signalizacijom, pružni prelazi i prilazi ustanovama od javnog značaja).

Po završetku čišćenja ulica II prioriteta u toku današnjeg dana nastaviće se čišćenje ulica III prioriteta gde spadaju sve asfaltirane ulice u gradu.

Tokom jutra i u toku današnjeg dana po nalogu nadzornog organa biće očišćen i put od Vražogrnačkog mosta do Železničkog mosta.

Dva kamiona će ići u obilazak i čišćenje opštinskih-lokalnih puteva i to:

Prvi kamion ide na relaciji: V.Jasikova – M.Jasikova – Glogovica – Salaš – Metriš – Brusnik Ž.stanica – Tabakovac u povratku V.Jasikova – Glogovica – Salaš

Drugi kamion ide na relaciji: V.Jasikova – Salas – Mertis – Klenovac – Brusnik – Tabakovac i vraca se istom relacijom nazad.

U slučaju potrebe, vozila će ići i na ostalim relacijama, o čemu će građani naknadno biti obavešteni.

Iz Preduzeća za puteve Zaječar, mole gradjane za razumevanje i naglašavaju da ako neka od ulica III prioriteta nije očišćena razlog zato je taj što mašina nije imala mogućnosti da udje u ulicu.

Dodaj komentar