Humanitarni koncert „Veče folklora za malog Bogdana” 19. maja u Zaječaru

0

U nedelju 19. maja 2019. u sali Centra za kulturu u zaječarskom naselju Kotlujevac, biće održan humanitarni koncert za malog Bogdana Gicovića iz Zaječara. Početak koncerta je u 17 sati, a cena ulaznica je 200 dinara.

Biće priređeno veče folklora, a učestvuju: Folklorna sekcija Društva Roma Zaječar, Gradski folklorni ansambl „ZORA” Zaječar, KUD „Prerast” Štubik, KUD „Đorđe Genčić” Veliki Izvor, plesni par iz škole tanga „Alegria” iz Zaječara — Saša Stamenković i Tatjana Paunović, i vokalni solista Isidora Dimitrijević.

FOTO: Bogdan Gicović/facebook.com

Podsećamo, mali Bogdan Gicović iz Zaječara, koji boluje od specifičnog oblika tumora male karlice „Rabdomiosarkoma”, sa majkom Marinom otputovao je u Tursku na lečenje. Međutim, Bogdan mora da ostane u Istanbul duže, nego što je planirano u početku. Fondacija „Podrži život” je pristala da finansira kompletno Bogdanovo lečenje, ali je neophodno da se prikupi još novca za troškove boravka Bogdana i njegove majke.

U međuvremenu, Bogdan je dobio jaku temperaturu i hemoterapija je odlagana do danas, a danas počinje novi ciklus hemoterapije. On je i dalje pod antibioticima zbog temperature. Doktori, u bolnici „Acibadem“ u Istanbulu, prate tumor koji se smanuje i čekaju trenutak kada mogu da ga operišu i izvade taj tumor. Zbog specifičnosti tumora, lekari još uvek ne mogu da predvide koliko će lečenje trajati.

Svi koji žele da pomognu, novac mogu da uplate i na tekući i devizni račun: 

Svi koji žele da pomognu Bogdanu mogu novac uplatiti na tekući račun u Raiffeisen banci:

Bogdan Gicović, 265-0000005399899-86

Uplata je takođe moguća i putem deviznog računa, a molimo vas da platite prema uputstvima datim u nastavku:

57A: Account with institution (Banka korisnika sredstava): RZBSRSBG, RAIFFEISEN BANKA AD, BEOGRAD, RS
59: Beneficiary customer (Korisnik sredstava, osoba ka kojoj su sredstva upućena): RS35265090000000007341, BOGDAN GICOVIĆ, PLITVIČKA 2, ZAJEČAR, REPUBLIKA SRBIJA

Bogdanova porodica se unapred zahvaljuje svim ljudima velikog srca koji će pomoći Bogdanu da što pre ozdravi.

 

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here