Gradski odbor Srpske napredne stranka (SNS) u Zaječaru obeležio je danas u prostorijama Eurokluba stranačku slavu Sveta Petku.

Domaćin slave, kolačar Jovica Mihailović u prisustvu brojnih članova i simpatizera ove partije predao je kolač Milanu Stankoviću, povereniku Srpske napredne stranke u Zaječaru u nadi da će svaka naredna godina biti bolja od prethodne.

“ Nadamo se da će novoformirana koalicija naprednjaka u Zaječaru u narednom periodu doneti dosta toga dobrog građanima.

Jer je stranka okupila puno mladih i perspektivnih ljudi koji će, nadam se, pomoći da se u delo sprovede puno konstruktivnih ideja“, istakao je Mihailović.

Poverenik naprednjaka u Zaječaru, Milan Stanković čestitao je slavu svim prisutnim gostima, ali i svim domaćinima koji proslavljaju Sveta Petku kao svoju zaštitnicu.

“ Ubrzo će gradski odbor Srpske napredne stranke biti formiran i u Zaječaru, biće sazvana Izborna skupština na kojoj će biti izabrana sva tela.

Mogu samo da napomenem da će u okviru gradskog odbora naprednjaka u Zaječaru biti dosta novih, mladih i ambicioznih ljudi.

Bitno je da mnogo toga dobrog uradimo u narednom periodu, kako za grad tako i za građane Zaječara“, istakao je Stanković.

Inače, obeležavanju stranačke slave u Zaječaru nisu prisustvovali Boško Ničić, gradonačelnik Zaječara, ni Vladan Paunović, načelnik Zaječarskog upravnog okruga.

Ali su se zato, između ostalog, među prisutnima našli predsednik Skupštine grada Stefan Zankov, zamenik predsednika Skupštine grada Boban Kostić, Predsednik zaječarskih socijalista dr Mirko nikolić, pomoćnici gradonačelnika Saša ivanović, Vesna Stanković, Vujadin Milošević, i Vukašin Lakićević,kao i brojni gradski odbornici.

1 KOMENTAR

POSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here