Društvo

Gradonačelnik Ognjenović bahato troši novac Zaječaraca!

Gradonačelnik Zaječara Velimir Ognjenović dao je nalog vozaču Gradske uprave Zaječar da privatno vozilo njegovog sina u toku radnog vremena odveze u auto perionicu na pranje i sve to o trošku grada, ekskluzivno saznaje naš portal.

Dok obični građani kada automobilom dođu u centar grada, obično plate parking, sin gradonačelnika (koji prema našim saznanjima živi i radi u Beogradu) koristi dvorište Gradske uprave, kada je u poseti Zaječaru, da svoje vozilo marke BMW bezbedno parkira dok sa društvom sedi u baštama zaječarskih kafića.

Doduše, nikad nismo probali, možda bi i ostali građani mogli nesmetano da koriste dvorište gradske uprave kao privatni parking ali ipak mislimo da je to privilegija bahatih pojedinaca.

Da bahatosti gradonačelnika Velimira Ognjenovića nema kraja dokazuje i činjenica da je pred prvomajske praznike, dao nalog radniku Gradske uprave (vozaču) da navedeni automobil sa registarskim oznakama (BG-689-??  – oznaka poznata redakciji portala) u toku radnog vremena odveze u auto perionicu, sačeka da se auto opere i isti vrati u dvorište Gradske uprave.

Da li je tata vodio sina i na ručak o trošku Zaječaraca, za sada, nismo uspeli da saznamo, ali smo sigurni da je sa platom od stotinak hiljada dinara zaista veliki problem odvojiti 400-500 dinara za pranje automobila.

Neko će reći „to su sitne stvari“ ali na sitnim stvarima se bahatost najbolje uočava. Kad neko ne preza da za ovakve stvari zloupotrebljava svoj položaj, kako li se ponaša kad su krupnije u pitanju.

Dodaj komentar