fbpx
Kultura

Glumac Desimir Stanojević zaječarcima priredio veče za pamćenje

Glumac Desimir Stanojević i njegovi gosti oduševili su sinoć publiku u zaječarskom teatru  u okviru muzičko-poetskog programa „Veče sa Desimirom Stanojevićem“.

Posetioci , uglavnom žene uživali su  sinoć u Desimirivoj interpretaciji songova iz njegovih mjuzikala: „Violinista na krovu“, „Grk Zorba“, „Cigani lete u nebo“, kao i u izvođenju starogradskih pesama i romansi.

FOTO: NPTK „Zoran Radmilović“ Zaječar

Publika je pevala sa Deskom i njegovim gostima, a posle svake interpretacije gromoglasno aplaudirala.

Glumac Desimir Stanojević  ima pet snimljenih muzičkih albuma, a održao je i mnogo koncerata: najviše u Beogradu, ali i u Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Pirotu.

Desimirov poklon damama za 8.mart upotpunili su glumci koji su govorili poeziju: Ivana Nedović iz Narodnog pozorišta iz Niša , Ana Tanasković i Branislav Mijatović iz Narodnog pozorišta Timočke Krajine „Zoran Radmilović“, kao i Kriki i ansambl „Romansa“ iz Zaječara.

FOTO: NPTK „Zoran Radmilović“ Zaječar

Ivana je takođe pevala sa Desimirom i govorila replike iz Zone Zamfirove i drugih komada na niškom i lekovačkom dijalektu.

FOTO: NPTK „Zoran Radmilović“ Zaječar

Organizator programa je Narodno pozorište Timočke Krajine- Centar za kulturu  „Zoran Radmilović“, a pokrovitelj je Grad Zaječar.

Dodaj komentar