fbpx
Politika

Glišić: Predsednik Vučić bi uskoro mogao da poseti Zaječar

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić mogao bi uskoro da poseti Zaječarski okrug, najavio je na sednici Gradskog i Okružnog odbora Srpske napredne stranke koja je 24. maja održana u Zaječaru predsednik IO SNS Darko Glišić.

Pored Darka Glišića sednici su prisustvovali i član Predsedništva SNS Boško Ničić, predsednici lokalnih odbora iz Zaječara (Milan Stanković), Knjaževca (Milan Đokić),  Boljevca (Nebojša Marjanović) i Sokobanje (Vladimir Milovanović).

Prisutni su izrazili želju da lider stranke i predsednik Srbije Aleksandar Vučić u okviru kampanje “Budućnost Srbije” poseti i Zaječarski okrug.

Foto: Radio Magnum

“ Nadam se da ćemo uspeti da se organizujemo i nađemo mogućnost i povod da napravimo jednu takvu posetu. Za takvu posetu ovde postoji veliko interesovanje i svakako da ćemo na tome raditi“ rekao je Glišić.

Predsedavajući, Boško Ničić očekuje da predsednik Vučić poseti Zaječar i da će zaječarski naprednjaci imati prilike da mu lično iznesu svoje stavove, mišljenja i predloge.

Foto: Radio Magnum

“ Vrlo otvoreno smo razgovarali kako bi videli gde se nalazimo sada, negde na pola mandata u Zaječaru, ali i da vidimo šta je to što već sutra možemo da radimo da se pomogne ovom kraju da krene još bolje napred, posebno u razvoju infrastrukture i dovođenju investitora u ove krajeve“, rekao je Ničić.

Nakon sednice Glišić je novinarima rekao da su se učesnici sastanka, koji je ocenio vrlo konstruktivnim, dotakli svega onoga što jeste posao Srpske napredne stranke u ovom okrugu.

Dodaj komentar