Sport

„Glas sporta“ proslavio 7. rođendan: Bilten iznedrio portal

FOTO: glassporta.rs

„Kada jedan list izlazi 7 punih godina, onda to već ima neku svoju vrednost. Još kada kažemo da je u pitanju sportski list, onda cela priča dobija na značaju, jer znamo koliko je štampanih medija ugašeno u minulom periodu“, rečeno je prilikom obeležavanja 7. godišnjice biltena „Glas sporta“.

Sportski savez grada Zaječara obeležio je prigodnim koktelom 7. godišnjicu od izlaska prvog broja ove jedinstvene sportske publikacije, a proslavi su prisustvovali predstavnici lokalne samouprave, na čelu sa pomoćnikom gradonačelnika za sport i omladinu Milanom Stankovićem, direktori osnovnih i srednjih škola, predstavnici klubova, treneri i sportski radnici, kao i brojni predstavnici medija.

FOTO: glassporta.rs

Urednik „Glasa sporta“ Nikola Pavlović istakao je da Sportski savez grada Zaječara veliku zahvalnost duguje svim profesorima fizičkog vaspitanja, trenerima zaječarskih sportskih klubova, ali i svim sportskim radnicima, koji daju sve od sebe da se što više dece odvoji sa ulice i usmeri na sport.

„Celokupan sport, kroz segmente školskog, rekreativnog i takmičarskog sporta, zajedno sa aktivnostima Sportskog saveza grada Zaječara, uspesi zaječarskih sportista, sve to naći će se na stranicama „Glasa sporta“, baš kao što je to bio slučaj u periodu od 2013. godine“, kaže Pavlović.

Novina je i elektronsko prošireno izdanje biltena – portal „Glas sporta“ koji je krenuo sa radom.

“ Od prvih dana marta, imate priliku da sve sportske informacije nađete i na portalu „Glas sporta“. Tu je i fejsbuk stranica istog imena“, najavio je Pavlović.

Sem vesti vezanih za zaječarski sport, na portalu će posetioci imati priliku da čitaju i sportske vesti iz Timočke Krajine, ali i Srbije, kao i da prate ambasadore u svetu, srpske sportiste i njihove igre i rezultate.

izvor teksta: Glas sporta / Zaječar online

1 komentar

  • Poštovani
    Saradnik sam portala Srbija sport i pisao sam o vašim klubovima: Kablovima, Timoku…Ako ste zainteresovani i za druge informacije iz sporta mogu vam poslati.

Dodaj komentar