fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Sport

Gimnastičarke Zaječara bronzane u Kruševcu: Pionirke obezbedile plasman na Državno prvenstvo

foto: glassporta.rs

Gimnastičarke Zaječara nastavljaju sa sjajnim rezultatima ove sezone. Nakon odličnih rezultata u Knjaževcu i Pirotu, serija je nastavljena u Kruševcu, gde su Zaječarke nastupile drugi put ove jeseni, minulog vikenda u 2. kolu Pionirske gimnastičke lige.

Članice Gimnastičkog kluba “Zaječar” su u konkurenciji ekipa iz Niša, Prokuplja, Pirota, Negotina i domaćeg Kruševca, donele kući dve medalje i obezbeđen plasman na Državno prvenstvo.

Prva selekcija u sastavu Eva Grozdanović, Sofija Micić, Nikolina Aleksov, Vida Matić i Nađa Ćelić osvojila je bronzanu medalju i treće mesto u ekipnoj konkurenciji, dok je isto odličje pripalo Evi Grozdanović u pojedinačnoj konkurenciji.

Lena Ivanović zauzela je 8. mesto, dok je Nađi Manić pripala 12. pozicija u II selekciji. Bez medalje ostala je i Danica Živković u III selekciji, gde je takmičenje završila na 9. mestu.

Plasman u Novi Sad na veliko finale Prvenstva Srbije 15. i 16. novembra, obezbedila je I selekcija (Eva Grozdanović, Sofija Micić i Nikolina Aleksov), a tamo će se nakon sabiranja ukupnih rezultata naći i Danica Živković na takmičenju III selekcije.

izvor: glassporta.rs

Dodaj komentar