Radovi na izgradnji Kompleksa „Omladinskog kampa na Kraljevici“ započeli su pre tačno godinu dana, a završetak radova predviđenih projektnom dokumentacijom trebao je uslediti 11. avgusta 2018. godine.

Dakle, minulog vikenda kompleks „Omladinskog kampa na Kraljevici“ trebalo je da bude završen, a koliko je to daleko od istine, najbolje svedoče fotografije načinjene na licu mesta.

Još 31. januara 2018. godine predstavnici Gradskog odbora „dosta je bilo“ iz Zaječara  izneli su u javnost naše sumnje, ukazujući na još jedan poduhvat koji za cilj ima ispumpavanje sredstava iz budžeta grada Zaječara.

Više o tome pročitajte ovde…

(NI) PO BABI (NI) PO STRIČEVIMA: KO GRADI ZAJEČARSKE BUNGALOVE?

Da podsetimo još i to… još 24. novembra 2016. godine tadašnji gradonačelnik Zaječara Velimir Ognjenović je u Ministarstvu regionalnog razvoja i javnih radova Bugarske u Sofiji prisustvovao svečanoj ceremoniji dodele ugovora „Interreg IPA Programa prekogranične saradnje Bugarska -Srbija“.

Među odobrenim projektima su i dva koja je Grad Zaječar u partnerstvu sa Vidinom u Bugarskoj trebao realizovati u naredna 24 meseca.

Dve godine su prošle, a projekat vredan blizu POLA MILIONA EVRA stoji na POLA!

Još tada je zaječarcima obećavano da će za 2 godine pored izgrađenog Omladinskog kampa grad imati još niz aktivnosti koje su vezane za promociju festivalskog turizma.

Zaječaru odobrena dva projekta prekogranične saradnje Bugarska-Srbija (VIDEO)

I tako 2 godine kasnije, ostadosmo kratkih rukava, ali nečijih „punih džepova“!

Ovim, ali i sličnim projektima poput izgradnje rok muzeja, auto poligona i parkinga za teretne kamione, karting staze i mnogih drugih „šarenih“ laža, koje više niko i ne pominje budžet grada Zaječara oštećen je za sumu koja premašuje MILIJARDU DINARA, a da niko od onih koji su u tome učestvovali nije odgovarao ni krivično ni materijalno!

I na kraju sledi logično pitanje…

Hoće li iko snositi odgovornost za pljačkanje građana zaječara?

I zašto neće?


ZAJEČAR – NAJNOVIJE VESTI

ZA DANAS OD VESTI PREPORUČUJEMO:

SAZNAJEMO: Kupuje se 5 NOVIH AUTOMOBILA za potrebe GRADSKE UPRAVE ZAJEČAR!

3 KOMENTARA

  1. ja ne vidim cemu se cudite?pa ovo je tak normalno u zaječaru dok je svevisni bosko sa bulumentom ovde..sta je taj covek doneo lepo gradu!?!?!?!?!?!? zato NAPOLJE!!!!! pod hitno!!!

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here