Sport

Evropska nedelja sporta: Javni trening Školice sporta i javni karate trening u Zaječaru

Atlas Servis - 24h pomoć na putu
FOTO: glassporta.rs

Nema kraja sportskim aktivnostima u Zaječaru. Nakon subote i karate treninga na istom mestu u sali Кik boks kluba “Fajt tim 019” u naselju “Dva brata”, dan kasnije javni trening održali su članovi Školice sporta “TIM”.

Oni su pod budnim okom trenera, inače profesora fizičkog vaspitanja Tamare Nikolić i Nataše Srećković, pokazali veštine i spretnosti na rekvizitima postavljenim u sali borilačkih sportova, adaptiranoj za ovu priliku u jedan veliki poligon za sportske igre, prenosi glassporta.rs.

Najmlađi zaječarski sportisti pokazali su samu bit onoga što sport treba da bude i nema sumnje da će posle zanimljivih treninga u Školici sporta “TIM” neki od njih krenuti sportskim putem i u budućnosti.

Sportske aktivnosti u okviru Evropske nedelje sporta nastavljaju se i ove radne nedelje u Zaječaru, a nakon vikenda, gde su svoju promociju imali članovi Кarate kluba “Timok” i polaznici Školice sporta “TIM”, u ponedeljak je održan javni trening fitnesa i aerobika.

Umesto na Popovoj plaži, zbog pogoršanja vremenske situacije, trening je održan u prostorijama Fitnes centra “Body fit plus” u Hajduk Veljkovoj ulici, a trening su vodile Tamara Nikolić i Ljiljana Subić, licencirani fitnes treneri, koje su uspešno prošle obuku u okviru akcije Sportskog saveza Srbije, “Budi zdrava – vežbaj sa nama”.

Danas je akcija nastavljena na terenima Osnovne škole “Ljubica Radosavljević Nada”, gde je održan javni odbojkaški trening članova Odbojkaškog kluba “Zaječar”.

Izvor: glassporta.rs

FOTO: glassporta.rs

Dodaj komentar