Društvo Kultura

Dva hit filma za vikend u Kotlujevcu

dva hit filma u kotlujevcu
foto: NPTK "Zoran Radmilović"

I predstojećeg vikenda u sali Centra za kulturu u Kotlujevcu na programu će biti dva najvnovija hit filma!

Predstojećeg vikenda, od petka 28. juna do nedelje 30. jula, u sali Centra za kulturu u Kotlujevcu, na programu će biti dva najnovija filma.

Najnovija osvarenja biće prikazivana u dva termina.

Od 18 časova, sva tri dana biće na programu animirani film “Grozan ja 4“.

Sinopsis:

Nakon filma MALCI 2 – GRUOV POČETAK, fenomenalnog letnjeg blokbastera studija Iluminejšn 2022. godine, koji je zaradio skoro milijardu dolara širom sveta, najveća globalna animirana franšiza u istoriji sada počinje novo poglavlje kada Gru i Lusi i njihove devojčice – Margo, Edit i Agnes – dobijaju novog člana porodice, Grua mlađeg, kome je namera da muči svog oca.

Istim danima, od 20 sati, na programu će biti film „Tiho mesto: Dan prvi“.

Sinopsis:

Prvog dana invazije vanzemaljaca u Njujorku, žena mora da se probija kroz grad paralisan strahom uz pomoć grupe preživelih, koji su međusobno različiti. U bučnoj američkoj ulici se dešava svakodnevni život, sve dok se ne desi katastrofalna eksplozija, a ljudi su odvučeni u ambis. U takvoj atmosferi, preostali pojedinci pokušavaju da prežive i dokuče zbog čega se sve ovo oko njih dešava.

U glavnim ulogama u filmu ‘Tiho mesto – Dan prvi’ pojavljuju se Aleks Volf, Džozef Kvin i Lupita Njongo.

Karte po ceni od 350 dinara mogu se kupiti na dan projekcija filmova, na biletari Centra za kulturu u Kotlujevcu. Karte je moguće kupiti od 15 sati.

ZaječarOnline/O.B.

Dodaj komentar