fbpx

Dušan Jovanović (11) iz Rgotine osvojio novo priznanje za majstorstvo na trubi (VIDEO)

Preporuka:

Vučić: U Srbiji se još neće zatvarati gradovi

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je večeras na konferenciji za medije da se još neće zatvarati gradovi u Srbiji...

U kondiciji i u kućnoj izolaciji sa Zaječarkom Anom Ignjatović

Poštujući preporuke za sigurno ponašanje u vreme pandemije koronavirusa, a u skladu sa novonastalom situacijom i vanrednim stanjem u...

U saobraćajnoj nezgodi kod Zaječara poginula beba

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas na putu Zaječar - Negotin kod sela Salaš poginula je beba, a...
- Reklama -

Dušan Jovanović, jedanaestogodišnji talentovani trubač iz Rgotine kod Zaječara, osvojio je minulog vikenda I nagradu u svojoj kategoriji na prestižnom Međunarodnom takmičenju Davorin Jenko u Beogradu.

Dušan je za svoj nastup dobio 99,38 poena, a svirao je kao učenik Osnovne muzičke škole „Predrag Milošević“ u Knjaževcu, uz korepeticiju Anite Zdravković, u klasi nastavnika Marka Stojkovića. 

Inače, Medjunarodno takmičenje „Davorin Jenko“ je u proteklih devet godina privuklo pažnju domaće i strane muzičke javnosti svojim profesionalnim, ali otvorenim i fleksibilnim stavom prema muzici, nastojeći da pomiri sukobe u tradicionalnom i modernom pristupu takmičenju među umetnicima svih uzrasta, školske spreme i interesovanja.

Naš talentovani Dušan svira trubu nešto više od tri godine, a pre tri meseca nastupio je na novogodišnjem koncertu Dečije filharmonije u Sava centru.

Pogledajte snimak Dušanovog nastupa sa Youtub-a:

izvor: zamedia/zaječaronline

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: