fbpx
Mladi su budućnost - Zaječar moj dom Sport

Druženje, dobra zabava i drugarstvo na Novogodišnjem teniskom turniru

U organizaciji Teniskog kluba AS Timok proteklog vikenda je u sali Osnovne Škole “Ljubica Radosavljević Nada” održan tradicionalni novogodišnji festival tenisa.

Učestvovalo je tridesetak malih tenisera iz Negotina, Bora i Zaječara, koji su se takmičili u konkurenciji mini tenis, crveni nivo.

Najuspešniji su bili Stefan Đorđević iz Bora, Jelena Serjević, Darko Manojlovic i Bogdan Ivkovic iz Zaječara, a opšti utisak prisutnih je da je pobednik turnira upravo tenis, druženje, dobra zabava, drugarstvo…

tenis-turnir2

U prelepom novogodišnjem ambijentu, polaznici škole tenisa uživali su u svim elementima teniske igre, a atmosfera je kulminirala dolaskom Deda Mraza, kada su svi takmičari potrčali ka njemu u zagrljaj, a zatim i dobili novogodišnje paketiće.

tenis-turnir1

Naravno, najbolji takmičari na turniru dobili su pehare i medalje, dok su i svi ostali učesnici dobili nagrade, knjige, školski pribor, kalendare, slatkiše…

Ispred grada Zaječara prisutne je pozdravio zamenik gradonačelnika dokror Mirko Nikolić, a Teniski klub AS Timok ovom prilikom je uručio zahvalnice prijateljima i saradnicima kluba sa zeljom da u novoj godini saradnja bude još bolja.

Napomena: Ovaj medijski sadržaj realizuje se u okviru projekta „Mladi su budućnost – Zaječar moj dom“ koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta grada Zaječara. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Dodaj komentar