Društvo

Drugog septembarskog dana u Zaječaru sunčano

FOTO: zajecaronline.com
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

U Srbiji će u ponedeljak biti sunčano i veoma toplo. Posle podne na jugozapadu uz lokalni razvoj oblačnosti retka pojava kratkotrajnih pljuskova.

Republički hidrometeorološki zavod saopštio je da će u Srbiji biti sunčano i toplo. Posle podne na jugozapadu uz lokalni razvoj oblačnosti, retka pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, jugoistočni, krajem dana i uveče na severu u skretanju na severozapadni pravac.

Jutarnja temperatura od 10 stepeni na jugoistoku do 20 stepeni na severu, a najviša dnevna od 31 stepen do 35 stepeni.

U Zaječaru sunčano i veoma toplo. Vetar slab i umeren, severoistočni. Jutarnja temperatura oko 14 stepeni, a najviša dnevna oko 33 stepena.

weather.com

Narednih dana temperatura će biti u padu. Biće promenljivo oblačno sa sunčanim periodima uz slab i umeren severozapadni vetar, ponegde s kišom ili kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom, sa većom verovatnoćom pojave krajem nedelje i za dane vikenda.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak 2. septembar 2019.

Usled očekivane biometeorološke situacije naročit oprez se preporučuje kardiovaskularnim bolesnicima. Meteoropatske reakcije mogu biti izražene u vidu promenlјivog raspoloženja i glavobolјe. U najtoplijem delu dana se svima savetuje izbegavanje dužeg boravka na otvorenom, kao i adekvatna zaštita od sunca. U saobraćaju je neophodna povećana pažnja.

Dodaj komentar