Sport

Drugo “Street workout” takmičenje održano u Boljevcu

street workout boljevac
foto: glassporta.rs

Održan “Street workout” u Boljevcu, Aleksandar Martinović pobednik u apsolutnoj kategoriji!

Drugo po redu takmičenje “Street workout, održano je u subotu 1. juna u gradskoj teretani Ustanove za sport Boljevac, piše Glassporta.rs.

Organizator ove nesvakidašnje sportsko-rekreativne manifestacije bio je Sportski savez opštine Boljevac u saradnji sa Ustanovom za sport i uz pokroviteljstvo lokalne samouprave.

Izuzetno zanimljiva borba viđena je u sve tri discipline uličnog vežbanja, gde su se najspremniji učesnici nadmetali za glavne nagrade.

Najbolji po kategorijama bili su:

Prvo mesto u zgibovima je osvojio Nikola Androbić, drugo mesto pripalo je Aleksandru Martinoviću, dok je treće mesto zauzeo Nikola Belčić.

U propadanjima ista meta, isto odstojanje, Nikola Androbić prvoplasirani, drugi je bio Aleksandar Martinović, dok je trećeplasirani ponovo Nikola Belčić.

U sklekovima prvo mesto za Aleksandra Martinovića, Nikola Androbić je drugoplasirani, dok je treće mesto opet pripalo Nikoli Belčiću.

Plasman u apsolutnoj kategoriji određen je sabiranjem ukupnog broja ponavljanja iz sve tri discipline.

Najviše razloga za zadovoljstvo imao je Aleksandar Martinović, koji je osvojio prvo mesto sa totalom od 174 poena.

Drugo mesto je osvojio Nikola Androbić sa 7 poena manje, dok je bronza pripala Nikoli Belčiću.

„Hvala svim takmičarima na učešću i sportskoj borbi. Takođe, veliko hvala publici na poseti. Vidimo se uskoro na novim takmičenjima“, poručili su organizatori iz Sportskog saveza opštine Boljevac.

ZaječarOnline/Glassporta.rs/O.B.

Dodaj komentar