fbpx
Politika

Dr Nenad Ristović: Pristojan život u pristojnom gradu! DA, apsolutno je moguće! (VIDEO)

U okviru kampanje za lokalne izbore zakazane za 23. april kandidat za gradonačelnika Zaječara Dr Nenad Ristović zajedno sa kandidatima sa odborničke liste, predstavio je meštanima naselja Kotlujevac program koalicije „Pobeda za naš grad“.

Odbornički kandidati predvođeni Ristovićem saslušali su probleme meštana ovog dela grada i obećali borbu za pristojan život u pristojnom gradu.

U toku kampanje obilazimo zaječarska sela i naselja u gradu. Danas smo u naselju Kotlujevac, delu grada gde ja živim. Naši kandidati sa odborničke liste, razgovaraju sa mojim komšijama jer želimo da čujemo probleme građana sa kojima se oni svakodnevno susreću – izjavio je Dr Nenad Ristović.

Imamo jasan plan, znamo na koji način možemo to da uradimo a cilj nam je jedan, pristojan život u pristojnom gradu, i to je apsolutno moguće – dodao je Ristović.

Pozivam sve moje komšije, sve zaječarce, žitelje zaječarskih sela, da u ponedeljak 17. aprila dođu na završnu predizbornu konvenciju izborne liste broj 4. Dr Nenad Ristović – Pobeda za naš grad, koja je zakazana za 20 sati u sali zaječarskog pozorišta.

Pogledajte video prilog Online televizije:

Dodaj komentar