fbpx
Politika

DR NENAD RISTOVIĆ: Oni koji su do sada vodili Zaječar, pokazali su šta znaju – HVALA, sada se sklonite! (VIDEO)

“Ja vama verujem više nego ikome do sada, jer zajedničkim snagama, udruženi možemo da ostvarimo pobedu na predstojećim lokalnim izborima i dođemo do rešenja koja će nam pomoći da grad izvučemo iz dubioze u kojoj se nalčazi”, poručio je Dr Nenand Ristović kandidat za gradonačelnika koalicije “Dr Nenand Ristović- Pobeda za naš grad” na predizbornoj tribini održanoj sinoć u selu Zvezdan.

“Svi oni koji su do sada učestvovali u vlasti, znamo ih vrlo dobro, znamo koliko su učinili i šta su učinili, pokazali su sve što su znali I vreme ja im kažemo hvala, sada se sklonite i pustite da naš grad vode ljudi kojima je stalo do ovog grada, čije porodice ovde žive, i čija će deca ovde živeti. – istakao je Ristović.

ristovic-zvezdan-5_april-6

Ristović je podsetio da opštine koje imaju mnogo manje žitellja čija se sela praznija nego naša, ulagali su u poljoprivredu po 50 miliona, dok su trenutni rukovodioci Zaječara sada tik pred izbore usvojili budžet u kome je za ulaganje u poljoprivredu predviđeno samo 12 miliona dinara.

” Grad Zaječar zarađuje 1.300.000 do 1.400.000 DINARA na godišnjem nivou, a izdvajanje za poljoprivredu će ove godine biti samo 12 miliona, odnosno 0,1 % ukupnog budžeta. Ovaj grad ima toliko sela i mogućnosti da uloži u poljoprivredu najmanje 100 MILIONA DINARA svake godine!” poručio je Ristović.

Uz podsećanje da svi mi živimo od nekog svog rada i trošimo samo onoliko koliko možemo da zaradimo, Ristović je napomenuo da su nas lagali, da se za poslednje 3 godine kroz budžet nezaposlenost u Zaječaru smanjivala.

ristovic-zvezdan-5_april-5

Nakon Zvezdana Ristović je sa svojim koalicionim partnerima posetio i Gamzigrad gde je takođe održao predizbornu tribinu i poručio da moramo 23. aprila pobediti i vratiti život u sela i grad.

Pogledajte prilog “Online televizije”!

Dodaj komentar