fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Politika

Dr Nenad Ristović: Grad mora da obezbedi 100 miliona dinara u budžetu za razvoj poljoprivrede!

U okviru kampanje za lokalne izbore zakazane za 23. april kandidat za gradonačelnika Zaječara Dr Nenad Ristović održao je tribinu u selu Lubnica. Ristović je poručio da grad mora izdvajati za podsticaj poljoprivrede minimum 100 miliona dinara svake godine.

ristovic-lubnical-2

Ako je budžet milijardu i 400 miliona dinara, jedan četrnaesti deo je ono što se mora dati za selo. Para je bilo svih ovih godina ali smo morali da dajemo za raznorazne pevačice ili rukometašice, ali Zaječaru to više ne treba – dodao je Ristović.

ristovic-lubnical-1

Zaječaru treba svaki seoski fudbalski klub, treba nam folklor i sve one manifestacije koje se na selu održavaju.

Insistiraćemo da se pronađu i kazne odgovorni za sve ono što je u proteklih 15 godina oteto i odneto od naše dece. Tražićemo da se pregleda sva dokumentacija, za svaku pevačicu koja je došla, za svaki tv prenos koji je Best televiziji platio fudbalski klub Timok, pa smo došli u situaciju da najstariji klub bude pred gašenjem.

ristovic-lubnical-6

Miloš Stojadinović, kandidat za odbornika na listi Dr Nenad Ristović – Pobeda za naš grad, poručio je meštanima Lubnice da je izbor ovog puta veoma lak i da sve zavisi od odluke da li želimo da se u Zaječaru stane na put pljački i pokrenu promene.

ristovic-lubnical-7

Imate 4 ozbiljne liste na ovim izborima. Pod brojem jedan je SNS, koja je Saši Mirkoviću dozvolila da opljačka Zaječar, posle toga nisu ga uhapsili što znači da su radili zajedno. Pod brojem dva je Boško Ničić, koji je doveo Sašu Mirkovića u naš grad, zajedno su organizovali koncerte, zajedno su radili a sada kad je nestalo para, peru ruke jedan od drugoga. Pod brojem tri je SPS, koji je u prethodnom periodu dizao ruke i SNS-u i Bošku Ničiću i Saši Mirkoviću za svaku lošu odluku koju su doneli. I imate našu listu pod brojem 4. Nas koji nismo oštetili budžet ni za jedan dinar, koji nismo doneli ni jednu lošu odluku za grad, pa vi prosudite sami – dodao je Stojadinović.

1 komentar

  • a bre doktore.gde nađe ove lopove oko tebe???idi leči ljude.za to si učio škole.nije ti ovde mesto.

Dodaj komentar