Politika

KONVENCIJA KOALICIJE „POBEDA ZA NAŠ GRAD“: 23.aprila ostvarite pobedu za SEBE, ostvarite POBEDU ZA SVOJ GRAD!!! (VIDEO)

Sinoć je u Pozorištu „Zoran Radmilović“ u Zaječaru održana predizborna konvencija izborne liste broj 4. Dr Nenad Ristović – Pobeda za naš grad.

Sala pozorišta Timočke Krajine „Zoran Radmilović“ u Zaječaru bila je mala da primi Zaječarce koji su rešili da na lokalnim izborima u nedelju 23. aprila POBEDE ZA SEBE, POBEDE ZA SVOJ GRAD!

Na predizbornoj konvenciji izborne liste broj 4 „Dr Nenad Ristović- Pobeda za naš grad“ preovladalo je čvrsto ubeđenje da građani Zaječara predvođeni Dr Nenadom Ristovićem zajedno mogu ostvariti tu pobedu, da zajedno mogu izvući Zaječar iz sivila u kojem je zapao, da zajedno MOGU i MORAJU to da urade!

Podršku Dr Nenadu Ristoviću i ljudima okupljenim oko liste broj 4 sinoć su za govornicom iskazali i Branislav Lečić, naš proslavljeni glumac, Miloš Stojadinović, predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke u Zaječaru  ali i Ivan Potić, istoričar umetnosti, književnik, muzičar i kandidat za dobitnika Ninove nagrade.

Pre nepuna tri meseca, misleći i odgovorni ljudi iz četiri različite političke grupacije okupili su se oko suštinskog uverenja da je Zaječaru potrebna korenita promena, sa dubokim ubeđenjem da je ta PROMENA zaista MOGUĆA!

Da se može zaustaviti propadanje grada, i da se može vratiti dostojanstvo građanima Zaječara. A na sinoćnoj konvenciji uverili smo se da je to MOGUĆE!

Da Zaječar ima snage, da Zaječar ima volje, da Zaječar ima s kim tu pobedu da ostvari!

Dr Nenad Ristović, kandidat za gradonačelnika Zaječara liste broj 4 čovek je koji ima snagu da stane na put bahatosti, nasilju, samovolji i jednoumlju! Čovek koji ima integritet, koji je obrazovan i pristojan, koji je profesionalac u svom poslu, čovek koji je četiri godine u Skupštini grada Zaječara zastupao interese Zaječaraca i nikada nije pravio kompromise na njihovu štetu!

Na tom putu pomoćiće mu njegovi koalicioni partneri, ali pre svega vi, Zaječarci, jer će se on boriti za interese svih nas, za naše porodice, za našu decu, za naše ideje!!!

Imamo neverovatne mogućnosti da budemo još bolji ljudi, da počnemo da poštujemo sebe, ali sa pokrićem! A to znači da budemo čestiti, iskreni, profesionalni, hrabri, objektivni, slobodni i plemeniti! Da ne otimamo – već da dajemo, da ne skrivamo – već da nudimo, da ne rušimo – već da stvaramo – poruka je sa sinoć održane konvencije!

Pogledajte prilog „Online televizije“!

Dodaj komentar